Nákupné centrum a kino Bory Mall

ci
7. feb 2022

Ahojte vie niekto ako to funguje v obchodoch v Bory? Platí OP pre celé nákupné centrum či? A taktiež by ma zaujímalo kino ak niekto teraz niekedy bol. Pýtajú očkovaci preukaz?

7lenka11
7. feb 2022

Ja som bola pred týždňom v Bratislave, som 2x očkovaná, skontrolovali Covid pass a stačilo. Takže mal by platiť OP režim.

ci
autor
7. feb 2022

@7lenka11 ahoj myslíš kino,či celkovo nákupné?

zuzanka.zuzu
7. feb 2022

nakupne centra su otvorene pre vsetkych, jednotlive obchody podla vyhlasky (80% otvorene v zaklade), kino vsade v SR pre OP takze aj v boroch 😉

silvusias
7. feb 2022

V obchodoch kde je to treba, tak proste je nutné predložiť covid pas. Tak to asi funguje vo všetkých takýchto centrách

janocka
7. feb 2022

@ci vstup do Borov je v režime základ, ale niektoré prevádzky vyžadujú covid pass. A áno, kontrolujú covid pass aj v kine. Chodím do kina takmer každý týždeň a vždy kontrolujú

7lenka11
7. feb 2022

@ci kino 🙂 inak v prevádzkach s oblečením a obuvou kontrolujú Covid pass.. vstup do potravín, lekární a drogérií je myslím povolený bez obmedzení..

ci
autor
7. feb 2022

@janocka aj je tam OP, či OP+?

janocka
7. feb 2022

@ci v kine je, myslím, OP... pozri si pre istotu stranku cinemax a tam budu aktualne info

zuzanka.zuzu
7. feb 2022

@7lenka11 ehm. si asi 2 tyzdne pozadu 😉 oblecenie aj obuv je uz zaklad

ci
autor
11. feb 2022

@7lenka11 dúfam že si zase nezapisuju kontakt jak to bolo jednu dobu minulý rok potom mi len telefón vyzvanal za reklamy 🙄 a treba mať vytlačený covid pass s dokladom,alebo stačí v mobile?

janocka
11. feb 2022

@ci nie, nie je potrebne mat nic vytlacene, skenuju QR kod z mobilu

ci
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ci
autor
11. feb 2022

@janocka aj občiansky kukaju? Lebo ja ho mám stále v aute aby som si ho radšej zbalila 😂

aliii3
11. feb 2022

@ci nieee, tak ten odo mňa aspoň teda zatiaľ ešte nikto nechcel pri covid passe

janocka
11. feb 2022

@ci nie, na SK to, na rozdiel od zahranicia, neporovnavaju s OP

ci
autor
11. feb 2022

@aliii3 no dobre teda lebo ja ho nikdy nedám k sebe keď niekam ideme furt je v aute tak reku jak to tam funguje dlho sme neboli 😂