Najlepšie ázijské jedlo v Bratislave

nikushka8
26. júl 2021

Zdravim, poraďte prosim, naj azijsku reštauráciu. Mame blizko sushi house, no v nedelu mavaju zatvorené a potrebujem nahradu odkial objednam jedlo. Dakujem.

ivkazba
26. júl 2021

Wagamama, ale nemyslím, že robia donášku.

lula3108
26. júl 2021

No podla toho co za azijske jedlo myslis. Ak sushi tak za mna edokin, oni maju vyborne aj tom yum aj ramen polievky a aj udon. Ked take azijske bistro kde maju vsehochut tak bamboo ein mi chuti prekvapivo dobre a super cinska restauracia je jasmin. Este teda aj wagamama, cez wolt vies objednat. A najlepsie curry je v rams

kuki13
26. júl 2021

mne chuti v soho najviac, aj bamboo ok, sushi house na kupelnej...

mmbudiakova
26. júl 2021

@nikushka8 SaSaZu https://www.sasazu.com/en/ veľmi dobré miesto na získanie rôznych chutných jedál z južnej a východnej Ázie. Vrelo odporúčame.

nikushka8
autor
26. júl 2021

@lula3108 hľadám niečo, co vyborne chuti a skvelo vyzera. Plánujem to ako slavnostnejsi obed pre nasich namiesto reznov, lebo ist s 2 malymi detmi do restiky je o hubu. Takze aj jedlo (je mi jedno, ci vietnamske, japonské, čínske) a sushi ako bonus 😁

nikushka8
autor
26. júl 2021

@kuki13 sushi house ma vsetky prevádzky v nedelu zavrete 😔

darkswan
27. júl 2021

@nikushka8 no to ich neber do wagamama, posledne razy co som bola nic moc zial, ale mozno sa polepsili

nikushka8
autor
27. júl 2021

@darkswan ďakujem 😘

allie458
27. júl 2021

Jasmin ma velmi peknu prezentaciu jedla http://www.jasmin1.sk

emalka
27. júl 2021

@nikushka8 Urcite Jazmin ak ide o rodinnu akciu, je to autentickejsia a vyborna cinska kuchyna. Taktiez aj Maehwa na Zlatych Pieskoch je vynikajúca, to je zas korejska kuchyna a sushi.

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalala
30. júl 2021

Za mna White rabbit (sushi aj ostatne jedlo), Geisha sushi bar (sushi super, ostatne nic moc), Iasai (vsetko super) a vietnamske mam rada Phockaren. Moj top je sasazu. Mala som rada aj fouzoo, ale to je teraz zavrete 🤷🏼‍♀️