Aká je podľa vás naj lokalita na bývanie v tejto časti?
Bývame tu 2 mesiace v prenájme a mne sa tu celkom páči a uvažujeme o svojom. Počula som že najhoršia je Kopčianka 😂
Mám otázku TY si čo myslíš že rodiny obývajú jednu časť Petržalky 5 rokov a potom ďalšiu 3 roky a ešte ďalšiu x rokov. Každému vyhovuje niečo iné. A kto čo počul je tak neseriózne referencia. Treba na vlastnej koži skúsiť. Si spokojná? Tak neváhaj a konaj
Háje
Ked uz tak Kopcianska a nie Kopcianka. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Niekto miluje Slnecnice a ja by som tam nebyvala. Ale 2 mesiace je malo. Vraj az po 6 mesiacoch je clovek schopny zhodnotit lokalitu kde byva. Na Kopcianskej je Vienna Gate.
ja zijem 34 rokov na Lukach 😁
kusok je Drazdiak, hradza.. 🤷♀️😊
Aj cast pri Moste SNP nie je zla… blizko Sad J Krala, Aupark, centrum aj Rakusko, hradza…
Byvali sme pri Ekonom.univerzite a potom blizko Starej Petrzalky ako su rodinne domy.za mna lepsia ta druha moznost,blizko do centra,blizko do Rakuska,korzo,vlakova stanica z ktorej ides priamo do Viedne,peso do Sadu,peso do Auparku v pohode ,atd
@simsalabim
@zuzinabila uplny suhlas, okrem.super pesej dostupnosti sadu a centra je aj autom rychla dostupnost na dialnice do AT, CR, HU aj do stredu SR
Kopcany zdaleka obíď. Je to totalne geto...otras.
Ja som byvala 12 rokov v Hajoch (Lachova), za mna super. V okoli vsetky potrebne obchody, blizko do mesta, hmed vedla cyklotrasa, hradza, spoje mhd na vsetky smery.
Za mňa ovsiste, je tu les, hrádza, pod oknami veveričky. Všetko je blízko. Vôbec nemám pocit ze bývam v meste.
Veľmi záleží čo človek hladá, čo potrebuje. Napríklad keď má deti - bude hľadať prostredie vhodné pre nich, dostupnosť škol skolok, keď má rád prírodu bude hľadať niečo bližšie tam atď. Napríklad my bývame v Rusovciach a teda veľa chodíme okolo Slnečníc a páči sa mi tam ako je to tam vybudované pre malé deti, chodím tam s malou na ihrisko,všetko nové, čisté, sú tam obchody, kávička a super dostupnosť na hrádzu a keďže veľa športujem toto sú pre mňa tri podstatné veci - ihriská pre deti, hrádza/príroda, a nejaké to občianske vybavenie. Takže ja by som kľudne išla do Slnečníc.
Prácu mám oproti Inchebe - tam by som napríklad bývať ja nechcela, ale na druhej strane pre mladých ktorí chodia veľa do mesta je táto pešia dostupnosť super.
Muž robí na Kopčianskej - áno tam vzadu by som tiež nechcela bývať, ale vpredu pri Vienna Gate bez problémov.
Takže záleží čo človek hľadá.
Bývala som v Petržalke na Starohájskej aj Bulíkovej - bez detí v pohode. Vždy som však vedela, že s deťmi by som nechcela v Petržalke bývať ani omylom.
Určite začiatok Petržalky, hneď ako prejdeš Prístavný most, Starý most, okolie dostihovej dráhy, čiže časť Háje. A určite nie Kopčianska a okolie, stanica.