Najlepšia lokalita na bývanie v Petržalke

18. nov 2023

Aká je podľa vás naj lokalita na bývanie v tejto časti?
Bývame tu 2 mesiace v prenájme a mne sa tu celkom páči a uvažujeme o svojom. Počula som že najhoršia je Kopčianka 😂

belllinka
18. nov 2023

Určite začiatok Petržalky, hneď ako prejdeš Prístavný most, Starý most, okolie dostihovej dráhy, čiže časť Háje. A určite nie Kopčianska a okolie, stanica.

markusrasford
18. nov 2023

Mám otázku TY si čo myslíš že rodiny obývajú jednu časť Petržalky 5 rokov a potom ďalšiu 3 roky a ešte ďalšiu x rokov. Každému vyhovuje niečo iné. A kto čo počul je tak neseriózne referencia. Treba na vlastnej koži skúsiť. Si spokojná? Tak neváhaj a konaj

marcellka32
18. nov 2023

Háje

pribinak
18. nov 2023

@belllinka súhlasím že určite nie Kopčany a vlaková stanica (kopec feťákov a rôznych čudných indivíduí)

Je to trosku od ruky, ale mne sa páčia Slnečnice

beata_k
18. nov 2023

Ked uz tak Kopcianska a nie Kopcianka. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Niekto miluje Slnecnice a ja by som tam nebyvala. Ale 2 mesiace je malo. Vraj az po 6 mesiacoch je clovek schopny zhodnotit lokalitu kde byva. Na Kopcianskej je Vienna Gate.

denden77
18. nov 2023

ja zijem 34 rokov na Lukach 😁
kusok je Drazdiak, hradza.. 🤷‍♀️😊

simsalabim
18. nov 2023

Aj cast pri Moste SNP nie je zla… blizko Sad J Krala, Aupark, centrum aj Rakusko, hradza…

zuzinabila
18. nov 2023

Byvali sme pri Ekonom.univerzite a potom blizko Starej Petrzalky ako su rodinne domy.za mna lepsia ta druha moznost,blizko do centra,blizko do Rakuska,korzo,vlakova stanica z ktorej ides priamo do Viedne,peso do Sadu,peso do Auparku v pohode ,atd

ddaassuullaa
18. nov 2023

@simsalabim
@zuzinabila uplny suhlas, okrem.super pesej dostupnosti sadu a centra je aj autom rychla dostupnost na dialnice do AT, CR, HU aj do stredu SR

katkaseiner
18. nov 2023

Kopcany zdaleka obíď. Je to totalne geto...otras.

marianarem
18. nov 2023

Ja som byvala 12 rokov v Hajoch (Lachova), za mna super. V okoli vsetky potrebne obchody, blizko do mesta, hmed vedla cyklotrasa, hradza, spoje mhd na vsetky smery.

iwet25
18. nov 2023

Za mňa ovsiste, je tu les, hrádza, pod oknami veveričky. Všetko je blízko. Vôbec nemám pocit ze bývam v meste.

amelie22
18. nov 2023

Veľmi záleží čo človek hladá, čo potrebuje. Napríklad keď má deti - bude hľadať prostredie vhodné pre nich, dostupnosť škol skolok, keď má rád prírodu bude hľadať niečo bližšie tam atď. Napríklad my bývame v Rusovciach a teda veľa chodíme okolo Slnečníc a páči sa mi tam ako je to tam vybudované pre malé deti, chodím tam s malou na ihrisko,všetko nové, čisté, sú tam obchody, kávička a super dostupnosť na hrádzu a keďže veľa športujem toto sú pre mňa tri podstatné veci - ihriská pre deti, hrádza/príroda, a nejaké to občianske vybavenie. Takže ja by som kľudne išla do Slnečníc.
Prácu mám oproti Inchebe - tam by som napríklad bývať ja nechcela, ale na druhej strane pre mladých ktorí chodia veľa do mesta je táto pešia dostupnosť super.
Muž robí na Kopčianskej - áno tam vzadu by som tiež nechcela bývať, ale vpredu pri Vienna Gate bez problémov.
Takže záleží čo človek hľadá.

dobromila
18. nov 2023

Bývala som v Petržalke na Starohájskej aj Bulíkovej - bez detí v pohode. Vždy som však vedela, že s deťmi by som nechcela v Petržalke bývať ani omylom.

iwet25
18. nov 2023

@dobromila aj ja som bývala na bulikovej , nepáčilo sa mi a prejdem tri ulice a uz je tam iný svet pri lese.

belllinka
19. nov 2023

@dobromila preco? Teraz kde byvas?

dobromila
24. nov 2023

@belllinka celkovo bývanie na sídlisku nie je to, čo by sme chceli pre deti. Bývame v obci, 10 min. autom od okresného mesta na strednom SK