Viete mi pls poradit dobru kozmeticku v BA kde dobre vycisti plet ?
Ja už nechodím na kozmetiku, robí si ju sama doma, ale keď som chodila tak som bola spokojná v salóne institut esthederm na Plynárenskej, zhodnotia stav pleti a podľa toho odporučia ošetrenie, drahšie je to, ale tam som bola spokojná
Ahoj, ja som spokojna s kozmetickou Veronikou, chodim sice len 2-3 x rocne, ale cisti plet uzasne, chodia k nej aj kolegyne, tiez spokojne. A tiez je velmi prijemna. Ma salon na Vajnorskej v Zora centre 🙂
@nikca_123 a dobre Ti vycistila plet ?
lebo v niektorych salonoch davaju nejake masky na tvar …
A ucinok ziadny
Podla mna osetruje podla pleti, ine postupy su asi pri aknoznej pleti, ine pri starsej, ine pri bezproblemovej.. ja mam skor taku bezproblemovu, ale nie hladucku, osobne od nej odchadzam vzdy max spokojna, plet mam hladucku este niekolko tyzdnoc po osetreni. Vzdy mi povie, co mi prave robi (nepamatam si nazvy), pouziva aj pristroje, myslim ze pred koncom mi dava nejaku ukludnujucu stahovaciu masku a vitaminom C (obcas aj kys.hyal). Nie je ani draha, treba skusit.
@nikca_123 …. Je to tento salon : ???
https://www.skzora.sk/#
Urcite vyskusam
doporučujem L&W Beauty Salón -Sládkovičova 861/2
pani Monika je skvelá odborníčka ja chodím cca už 2 roky k nej a maximálna spokojnosť ked idem od nej ešte 2-3 dni mám uplne hladku pokožku , používa naparovač ultrazvukovú špachtlu , séra podľa typu pleti, masky na fixáciu
Nie nie. Je to bellave, stranku myslim nema roky vynovenu. Ma stale klientky, co ja viem 🙂
@minesasubu
@nikca_123 koľko zvyknete platiť?je to s masážou?
Baby ja vám veľmi silno odporúčam Romanku v salóne Christo. Chodila som k nej pravidelne a potom sme sa presťahovali 🥺 Doteraz som u nás nenašla za ňu náhradu 🙄 je perfektná a od nej som aj po kvalitnom a dlhom čistení odchádzala len jemne červená a do druhého dňa všetko tip top 🙂
https://www.christo.sk/plet
@luccija masaž si nedávam ešte ju nepotrebujem je to nad určitý vek učinné ale tiež ju robí cca do 25€ majú cenník tuším na nete
platím 35€ za hlbkové čístenie pleti cca 60 min - 80 min
Odporúčam Nia Beauty v Podunajskych, fakt skvelá masáž aj čistenie
Pripnem sa ti sem, lebo som zvedavá na odporúčania. Ja som totiž takú ešte nenašla. Aj keď som niekde bola fakt spokojná na prvý krát, po 2-3 návštevách som zistila, že to bol len prvý dojem dobrý.