Najlepší proktológ v Bratislave

chodilasomdomov
6. apr 2023

Najlepší proktológ v Bratislave ?

opica_skorica
6. apr 2023

@chodilasomdomov v BA neviem, ale v Trnave máme najlepsieho proktologa:
MUDr. Duda

labocca
6. apr 2023

@chodilasomdomov ja chodim k Dr. Ištokovi a veľka spokojnosť.....

chodilasomdomov
autor
7. apr 2023

@labocca je to odbornik ? pozerala som ze ma ale najvyššie ceny

gemerka17
7. apr 2023

@chodilasomdomov určite by stálo za zváženie ísť k Mudr Karimovi Masalkhi (Proctocare). Predtým ako si otvoril vlastnú ambulanciu bol top lekár v Doktor pro, po otvorení svojej vlastnej ambulancie je tiež vychýrení odborník.

ada12345
7. apr 2023

@gemerka17 U neho sa teda poriadne plati. Hned nuti pacienta do vysokeho predplatneho a teda dost neprijemne.

gemerka17
7. apr 2023

@ada12345 za proktologa platíš takmer všade, ak chceš mať normálny pristup. Neviem ci si si ho nezmylila, lebo on ma v cenníku len vstupné vyšetrenie. Tam predplatné neexistuje, ved tam predsa nebudeš chodiť ako na klavír každý týždeň.

nikollettt
8. apr 2023

@gemerka17 s karimom masalkhim mam negativnu skusenost skor vy som odporucila mud muranskeho z revive kliniky

ada12345
8. apr 2023

@gemerka17 Nezmylila, pacient tam prisiel s problemom, ze potreboval jednorazovo masticku, s tym, ze plati vstupne vysetrenie. Po vysetreni zacal lekar velmi neprijemne nutit pacienta, nech si predplati 6 dalsich navstev, lebo co ked to nahodou bude dlhodoby problem...co bolo vyse 200e. A az ked sa s nim pacient dost dorazne porozpraval, tak volky-nevolky dal recept na mast. Na zaciatku odmietal aj ten recept dat kym si pacient nepredplati navstevy. Na to sa pacient pyta, ze si zaplati vstupne vysetrenie a ani liek nedostane predpisany??? No velmi neprijemne, skutocne neodporucam. A nic som si nepomylila, mame osobnu skusenost spred nejakeho 1-1,5r. Uz by sme tam druhykrat nesli

katulka94
19. apr 2023

@ada12345 viem si predstaviť toho pacienta tiež by som takého poslala kade ľahšie, niektorí ľudia si myslia že keď si zaplatia vstupné vysetrenie že maju preto pravo diktovať lekárovi aký liek si prajú a keď ma lekár iný názor ešte sa nevedia chovať 😂 robím v zdravotníctve a takýchto “expertov” poznáme 😂 doktor ma sám posúdiť čo predpise resp akú liecbu nasadí.
Pridávam sa k názoru @gemerka17, doktor Masalkhi je na proktologiu najväčší odborník dovolím si tvrdiť ze na celom Slovensku a asi najmilsi a najláskavejsi lekár s akým so sa stretla, mne doslova zachránil rit takze nedám na neho dopustiť a toto čo tu píšeš že predplatiť si 6 návštev nechápem čo vymyslas nič take tam neexistuje nechápem čo by si u proktologa chcela 6 x robiť 😂😂😂 ja som mala fisuru a teda že komplikovanú a poriadnu a stačila mi jedna jediná návšteva a bolo po všetkom trápení a to bolo nad slnko jasne že liecbu potrebujem a napriek tomu mi pán doktor povedal že kľudne nech si to premyslím, nech si o tom doma pohovorim s manželom takze určite žiadny tlak na to boli odborníci v dr pro kde ma ten ich starý doktor nútil vziat nejaké balíky liečby aby mi dal vraj zľavu a že ak to nevezmem hneď zľava nebude 🙈😂😄🙏🏽

ada12345
19. apr 2023

@katulka94 Ale nehovor. Takže podla teba je v poriadku, že povie, že dá pacientovi mastičku, ale len ak si predplatí 6 ďalších návštev, ktoré možno bude potrebovať a možno nie? Ty si tiež úplne mimo. Pacient si nediktoval akú masť chce. Pacient musel doktorovi dôrazne povedať, že on si teraz 6 návštev predplácať nebude. Ak bude potrebovať, príde znovu. A keď si zaplatil vyšetrenie a doktor usúdil, že potrebuje predpísať masť, tak mu ju musí predpísať a nie ho vydierať. A predstav si, že ďalšia návšteva už ani potrebná nebola. Lekár bol veľmi nepríjemný. To bolo pred ca 1,5r, možno odvtedy zmenil praktiky, to neviem, lebo už by k nemu nikto z môjho okolia nešiel po takejto skúsenosti. Možno k známym a zdravotníkom má iný prístup. Viac k tomu nemám čo dodať.

katulka94
19. apr 2023

@ada12345 6 návštev za 200€ a nútili ta inak nepredpisu masť z lekárne no môj boh 😂😂😂🙏🏽 to by som sa pozrela ktorý súkromný proktolog ti bude pozerať toľko krát do zadku za take peniaze 😂 a by ma zaujimalo kto bol ten “pacient” o ktorom tak tajomne píšeš zrejme “pán pacient” nepochopil uz na mieste a potom ešte ďalšiu verziu podal tebe a vznikla z toho takáto zaujímavá story o 6 donutenych návštevách za 200😄

ada12345
19. apr 2023

@katulka94 Si fakt trapna. Chod si honit svoje ego niekam inam. Tu na teba nikto nie je zvedavy.

vivuska666
11. júl 2023

Odporucam tiez dr. Mashalkiho. Velmi mily a citlivy. Ziadne predplatne som neplatila. Bola som pred rokom u neho.

kaktus0302
10. aug 2023

Pridam moju skusenost aj ja. Vyse roka som sa trapila s analnou trhlinou a ked uz to bolo neznesitelne rozhodla som sa navstivit proktologa. Na zaklade recenzii som si vybrala Proctocare (Mudr. Masalkhi). Mozem povedat, ze bol velmi prijemny, vystrenie uplne v pohode, ziadne predplatne som neplatila (iba cenu za vstupne vysetrenie) + mi dal navrh na dalsiu liecbu (botox a masticky), do ktorej ma vobec nenutil. Kedze mi vsak tato liecba ucinkovala len kratko a problem sa mi vratil aj napriek dietnym opatreniam, rozhodla som sa pre nazor dalsieho lekara a skusila som Revive - Mudr. Muransky. Nikdy na tu navstevu nezabudnem - to vysetrenie bolo neskutocne bolestive, neupozornil ma, ze uz ide robit vysetrenie, ta plachta na ktorej som lezala bola podla mna aj pouzita (boli na nej flaky) a odchadzala som odtial s placom. Aj by som si myslela, ze to tak ma boliet keby som predtym nezazila bezbolestne vysetrenie u Mudr. Masalkhiho. Tak som este do tretice skusila Proktovenu a Mudr. Istoka. Ten pristup bol brutal, vsetko vysvetlil, citila som sa tam velmi dobre a po neprijemnej skusenosti v Revive napravil moju doveru v proktologov 🙂 Absolvovala som u neho nakoniec laserovu operaciu. Naozaj je najdrahsi zo vsetkych proktologov u ktorych som bola, ale za ten pristup mi to jednoducho stalo. Takze urcite odporucam vsetkymi desiatimi Mudr. Istoka.

elizabetha905
26. sep 2023

@opica_skorica ahoj prosím ta môžu tam aj deti?

opica_skorica
26. sep 2023

@elizabetha905
Toto neviem.

Skus si tam zavolat:
033 5938 817 (Proktologická ambulancia - pondelok, utorok, streda, piatok)

noelia1
19. okt 2023

@ada12345 ...Do Proctocare nikdy viac

lucia1536
16. nov 2023

@chodilasomdomov určite neodporúčam proctocare. Dve návštevy a mam dosť.

oliii123
19. jan 2024

@lucia1536 aký ste mali s nimi prosím problém?

oliii123
19. jan 2024

@noelia1 aký ste s nimi prosím mali problém?

lucia1536
20. jan 2024

@oliii123 ak chcete napíšte mi správu a upresním