Najlepší gynekológ v Bratislave a okolí

24. okt 2023

Dobrý večer prajem, hľadám gynekológa ktorý by mi vedel pomôcť. Už nevladzem každý jeden mesiac riešiť problémy s kvasinkovými infekciami ktorými trpim už niekoľko rokov, pravidelne každý rok 3x minimálne zapálené močové cesty a aby nebolo málo tak problémy s cystami ktoré gynekológ riešil len antikoncepciou ktorá mi vytvárala ďalšie zdravotné problémy. Je to jeden nechutný kolobeh ktorý nemá konca a už by sa to hodilo utnúť. Keďže môj gynekológ nemá záujem riešiť príčinu PREČO sa to stále deje tak chcem skúsiť zmenu. Viete o niekom kto Vám osobne pomohol aspoň s tými mykózami?
Vopred ďakujem za info

7tinka7
24. okt 2023

Mala som to podobne.. sprosto poviem pomohlo mi vymenit snubenca ...
No ale vyliecila som sa urolog dal atb + 3 mesiace som brala urovaxom - bez predpisu
A gynda mi dala 2 druhy atb uz si nepamatam ale ustne aj vaginalne + probiotika a fungicidin mast.
Od vtedy klop klop vsetko ok.
Skusala som aj canesten a tie ruzove vyplachy ale to nist a zmenit spodne pradlo idealne za biele a bavlnene ziadne tanga ani nic tesne. Mesiac dva sa treba preliecit a je to.
Drzim palce velmi.
Ja mam teraz novu dr lebo som tehotna ale chodim do kocha a za mna super vzdy vsetko podrobne riesia.

lenkapap
24. okt 2023

@motogirl699 suhlasim. Pan doktor je top. Pristup aky som inde nevidela.

tibor79
25. okt 2023

Tu by si mala riešiť celkovú imunitu,nie len z gynek.hladiska.

autor
26. okt 2023

@tibor79 tu riešim u alergológa a ten tvrdí že všetko mám v norme

tibor79
26. okt 2023

Ja som dostala Immunor, prestal mi Dr.dávat všetky lieky. Nasmeroval ma aj na akternativu. Vydržala som a pomohlo.

verca888
6. nov 2023

Ja mam velmi dobru skusenost s panom Millym. Takisto som bola nachylna predtym na kadejake mykozy, vracali sa infekcie, proste neustale same zdravotne problemy, ale pan doktor nasadil liecbu a konecne som sa toho zbavila. Dovtedy nic, nikto mi s tym nevedel pomoct, uz som bola zufala.

autor
6. nov 2023

@verca888 a o akú liečbu išlo prosím ?

verca888
9. nov 2023

No on sa tak celkovo informoval, co som uzivala predtym a tak a sa chytal za hlavu, lebo mi davali to, co nemali, resp. to na to vobec nefungovalo. Mala som totiz bakterialnu vaginozu a liecili to ako klasicku mykozu, a tam je vraj liecba uplne ina.

prabinka
18. dec 2023

@verca888 Ja úplne zbožňujem, keď ťa doktor poriadne nevyšetrí a nemá záujem zisťovať, že čo ti skutočne je. Len ťa proste čo najrýchlejšie odbiť a poslať preč, predpísať ti niečo, len aby sa nepovedalo.

liesik
8. júl 2024

@prabinka Ja stále hľadám, lebo zatiaľ sa mi teda nikto u koho som bola až tak nepozdával. A to si akože neprídem až taká náročná. 🙏