Najlepší autobazár v okolí Bratislavy

akire30
14. máj 2022

Určite mi budete vedieť poradiť. Ktorý autobazar v okolí Bratislavy je najlepší... nie aaa ani darex určite viem, že nie... niekde kde ste predali staré auto a kupovali nové a boli ste spokojný. Dakujem pekne.

wade
14. máj 2022

Nie je to uplne o autobazari, ako o stasti na konkretne auto. Podla mna - najlepsi sposob ako kupit ojazdene auto, je kupit ho priamo od dealera (tie auta, ktore vykupuju). Casto na ne davaju aj zaruku. Druhy oblubeny sposob je priamo od majitela (potom si vsak auto beriem na preverenie do overeneho servisu). Autobazar by bol az na tretom mieste - hlavne kvoli tomu, ze tam byvaju auta, kde sa majitelia chcu zbavit zodpovednosti za technicky stav. Ak aj ty mas ten problem, tak by som zobral stare auto utratit do AAA a nove by som kupil niekde od dealera. Ak je auto technicky ok, predaj ho ako sukromna osoba.

wade
14. máj 2022

Tu mas napriklad vozidla Skoda a Huindai. Ine znacky najdes tak ze zadaj do googla znacku a jazdene vozidla - prvy odkaz je vacsinou priamo na dealera:

https://www.skodaplus.sk/list/?isUsed=true&make...

https://jazdene.hyundai.sk/hladat

ibajaanikiny
14. máj 2022

@akire30 auto PDK…korektni su,aj dovolia overit auto,vsetko vysvetlia a vybavia. Skus kuk aj na FB. Boli aj niekolkokrat autobazarom roka

wade
14. máj 2022

@ibajaanikiny dik za tip inak - nikdy som tam nebol, ale pozrel som nejake google recenzie, a vyzeraju byt OK. @akire30 ale auto si vezmi preverit niekde do servisu (autorizaku idealne)