Nájde sa kamoška na kočíkovanie - Dlhé Diely?

marci77
10. aug 2011

Ahoooojte, nasla by sa nejaka kamoska na kocikovanie na Dlhych Dieloch? rada by som s niekym pokecala a vymenila skusenosti o mamickovskych temach. Mam 3 mesacne babo 🙂))

crapula
10. aug 2011

@marci77 ahoj, ja som z karlovky 🙂

marci77
autor
10. aug 2011

super tak sa mozeme niekedy dohodnut na kocikovani, ked bude pekne vonku. ja vacsinou kocikujem v okoli namestia na DLhacoch - pri Bille

weronyca
10. aug 2011

@crapula uz ti je lepsie? 😉

luculele
21. aug 2011

Ahoj, aj ja som tu na dlhacoch pri konecnej, prave sme sa sem pristahovali... ked budes chciet, tak sa ozvi...

hilaris
10. jan 2012

na Dlhych Dieloch sa otvara nove Rodinne centrum Dlhacik. Priestory su v budove ZS na Majernikovej ul. Momentalne sa davaju doporiadku lebo sme ich prebrali nie zrovna v idealnom stave. Pokial mate moznost pomoct financne alebo nejakym kusom nabytku (sedacka, skrinka, stolicka, detsky stolik ci hrackami) obratte sa na kontakt na webstranke dlhacik sk alebo mi napiste priamo sem na MK ak je to pre vas pohodlnejsie. Dufame ze od februara uz budeme aspon ciastocne fungovat. Info aj na FB.

vierkasteffi
21. jan 2012

Ahojte aj ja hladam maminku na kočíkovanie, tiez byvam pri konečnej 🙂

kaktusik007
21. jan 2012

no ze ja som sa z tych dlhacov odstahovala.... 😉 😉 😉
@hilaris to je super... skoda ze to nebolo o rok skor, predavali sme byt a kopec veci tam ostalo (nabytok v dost dobrom stave, akurat ze uz mal nejake roky) a neskor slo k smetiaku... ale tam sa kazdu chvilu niekto stahuje, tak isto budete mat moznost a taketo veci este dostanete 🙂

hilaris
21. jan 2012

@kaktusik007 aj sme dostali 🙂 ziadna slava ale na zaciatok hocico dobre 😉 tera nam vsak velmi suri koberec na ktory nie su peniaze. Potrebujeme 400 eur aby sme pokryli aspon hernu ktora ma 43 + 22m2 nabytok, hracky, riad do kuchynky a ostatne drobnosti sa nazbieraju lahko. Ked budeme rozbehnuti, dam info a mozes dobehnut skontrolovat svoje stare bydlisko 😀 btw.. krasne si oznacila svoje deti "placlive" a "kludne" moje by som musela nejak takto "jedno placlivejsie nez to druhe a nik nevie ktore je prve a ktore druhe" 😀

kaktusik007
21. jan 2012

@hilaris 😀 😀 😀
ja uz tak skoro sa na dlhace nedostanem, byva mi tam sice ex svokor, ale ze by som ho nejako tuzila vidiet... 😝 😅
mladsi je fakt kludne dieta, ale som rada ze je taky mladsi, pretoze ak by boli opacne, asi by ma pri druhom piclo - predpokladala by som ze vsetky deti su take strasne dobrucke 😀 😀 😀 hold, ja mat iba mladsieho tak materska dovolenka je fakt dovolenkou!!! ale nastastie mam starsieho, ten mi dava jasne najavo ze eee mamina, odpocivat nebudes 😀 😀 😀 😀

no tak to ziadna slava, tolke peniaze na koberec... 😒 nemam ako pomoct, aj keby som hned na dlhacoch este zila, koberce v domacnosti nemame... a baumax a hornbach nie su ochotni dat zlavu, ked beriete 65m2 a je to na dobru vec??? 😉

hilaris
21. jan 2012

@vierkasteffi ahoj. ja uz velmi nekocikujem. Ked ideme len po okoli tak uz chodim bez kocika 🙂 obe dievcatka uz pekne cupkaju.. akurat nam kratky presun trva "Vecnost" kvoli tej mladsej 😝

hilaris
21. jan 2012

@kaktusik007 momentalne by ani zlava nepomohla. museli by dat zadarmo 😀 ja som si pri prvej hovorila ze to uz horsie byt nemoze a druha ma vyviedla z omylu :D ale aj ten tvoj kludas sa moze este zmenit. Mladsia bola do 3. mesiacov uzasna ale potom to zacalo!!! Teraz uz je zasa dobre lebo je uz vacsia a vela veci ju zaujima, vie sa krasne vrat... ale ta starsia je teraz strasne ujacana.. ono je to mozno aj tym ze ziarlia a vyzaduju si od nas viac pozornosti.

kaktusik007
21. jan 2012

@hilaris tak o ujacenom dietati mi hovorit nemusis... 😅 inak, ja som to nevymyslela, maly (starsi) ma v papieroch od lekarky ze dieta placlive - nejako z nicoho nic sa zacal bat vsetkych cudzich ludi, ked sa ho dotykaju... takze u lekarov len kricime a kricime... ale o to srdecnejsie davame papa ked, odchadzame, aj pusinku posleme 😀 😀 😀
mladsi - to je zlaticko, ale je mi jasne ze sa to zmeni ... starsi mu zacal prave brat vsetko co si dociahne, takze uz zacinaju bitky o hracky 😀 ty mas predsa len vacsi vekovy rozdiel... ale neviem ktora z nas je na tom lepsie 😀 😀 😀

hilaris
21. jan 2012

😀 rok a rok a pol zas nie je az tak moc ale kym su malicky tak je citit kazdy mesiac 🙂 a radsej neporovnavat kto je na tom lepsie a neriesit 😉

janullaa
23. apr 2012

ahojte , su tu niake maminyz DD, ktore by uvitali spolocnost pri kocikovani? my dvaja - ja/32r/ a syn jurko/9mesiacov/ chodievame dvakrat do dna von-niekedy aj 3krat-rano okolo 9tej a potom poobede okolo 15:30-niekedy na 30min, 40min alebo 90min. Doma velmi tazko zaspavame, tak som rada ze uz je pekne pocasie a mozme chodievat von, len uz to tu mame vsetko pobehane..aj ked mozno niekto pozna este niaku neprebadanu cesticku?🙂)..kamaratov mame uz velkacov, ktori sa vyhraju na pieskoviskach-no a nam je zatazko sa na nich iba pozerat, tak sa tesim , ze sa niekto ozve..jana🙂

tehulka21
23. apr 2012

@janullaa ahoj no ja som na tom podobne akurat ze moj maly zaspi aj doma ale max na 15 minut...ma 4 mesiace...ja tu byvam len 4 mesiace a moc to tu nepoznam...

janullaa
23. apr 2012

@tehulka21 ahoj🙂no popravde my sme zacali akceptovat kocik az od 8meho mesiaca-dovtedy to bol boj-najprv hodina chystania sa von a potom 10min ticho no a potom vreskot az pokym sme neprisli domov, proste kocik nieje nas kamos, ale teraz uz sa to da. doma spime doteraz 30min a max 40min -ale to zaspinka na tatovi v nosici-asi sa mu nanom lepsie lezi-ma dlhssi a sirssi trup a nema take velke prsia🙂

dzudka
30. mar 2014

@luculele ahoj chodis do centra Dlhacik? My ano chcela som Ta pozvat na cvicenie pre babetka od 5 mes www.dlhacik.sk Baby Ball od zajtra zacina kurz ja som chodila cvicit s malym bolo to fajn,s cvicitelkou sa da dohodnut.
Pozdravujem

luculele
10. apr 2014

@dzudka velmi rada by som, ale momentalne byvame mimo sk.

koralla
18. jún 2014

caute mamicky, byvam na hany melickovej iba pol roka tak tu vobec nikoho nepoznam a byt sama s malym stale nie je dvakrat slava, tak sa mi nejaka ozvite, mozme pokocikovat a pokecat 🙂 bude fajn pokecat si aj s niekym inym ako mojim krpcom :P kludne aj na fb ;) Deni Koralinka
tesim sa

dzudka
22. sep 2014

@crapula
@koralla
@luculele
@janullaa
@luculele

Ahojte pozyvam do RC DLHACIK http://www.dlhacik.sk/program/baby-ball www.dlhacik.sk
cvicenie pre deticky, tancovanie spievanie, aj cvicenie pre mamky
pozyvam 😉

besame
24. nov 2014

Ahojte, nasla by sa mamicka na kocikovanie a pokec na Dlhych Dieloch? Ja byvam na Kresankovej. Nepoznam tu ziadnu mamicku s ktorou by som mohla kocikovat. Mam mesacne babatko.

dzudka
9. jan 2015

@besame pozyvam ta do centra Dlhacik tam najdes maminiek kopec a v piatky je pre babetka herna
alebo potom cvicenie BB mysicky od 5mesiaca odporucam
😉