Ahojte…chcem sa spýtať, čo by ste urobili na mojom mieste vy…prvykrat som isla na pedikuru k Vietnamkam do Niv a dopadlo to katastrofalne, zarezala mi do paty na jednej nohe tak, ze hodinu mi tiekla vkuse krv, nevedela mi ju zastavit, nehovoriac o tom ze zobrala vatovy tampon a dala tam nejaku tekutinu, pytam sa, to je dezinfekcia? Bez odpovede mi to tam “supla” a ja som skoro z koze vyskocila. Pokracovala dalej, nagelovala nechty a hovori mi ze mi da zlavu 5€, ze nezaplatim 30, ale 25€ 😀😀 ja ze prosim? Ved minimalne 10€ necham v lekarni za leukoplast, obvaz, dezinfekciu atd…ona ze dobre, tak 20€, ja ze nie, necham 15€ za gelovanie, ved mam celu nohu krvavu….po vyse hodine sa mi krvacanie zastavilo…pridem domov, skontrolujem druhu nohu, ta tiez “dokalicena” ale bez krvacania, z gel laku odlupene, celkovo zle urobena pedikura…prsty nezoskrabkane…rozmyslam, ci sa spatne stazovat a ziadat vratenie penazi…co by ste urobili vy?
@simii25 ja by som sa nezaujímala o peniaze, ale o svoje zdravie. Čím ti zarezala do chodidla? Aký mala nástroj? Jednorazový? Šla by som k lekárke, nech mi pre istotu predpíše ATB masť na ranu, prípadne zásyp. Okrem iného, nahlásila by som prevádzku a poslala im tam kontrolu... A je úplne jedno či sa to stalo v ázijskom salóne alebo u starej známej pedikérky v meste. Ja som tiež tak raz dopadla na pedikúre a veru za klobúk si to nedala. 🤷♀️
@simii25