Nadštandardná pediatria

2. nov 2024

Ahojte, rozmyslame aktualne nad zmenou pediatricky pre nase dieta, zaroven cakame prichod novorodenca. Okrem skusenosti a pristupu lekarky by pre nas bola dolezita moznost objednania sa na termin, idealne aby sme netravili hodiny v cakarni plnej chorych deti, a zaroven aby sme mali moznost konzultovat veci s lekarkou aj operativne mailom/telefonicky. Zvazujeme Medante, Pastel Care, Pediatriu Bezrucova. Zatial nas ale trochu odradza, ze tie ambulancie nemaju dlhu historiu alebo k jednotlivym lekarkam je tazke najst referencie. Takze rozmyslame, ci tieto sluzby vobec stoja za tu investiciu alebo lepsie ostat u standardnej spadovej lekarky.. Dakujem!

engynka
2. nov 2024

My mame nasa-doktorka v dubravke. Objednavanie je cez stranku s symbolickym poplatkom, casenky sa rychlo rozchytaju ale vzdy som si chytila ak bolo treba Ordinacky su rozdelene - chore deti maju ine terminy ako ockovanie ci preventivky alebo novorodenci. Ak je mensi problem typu sople tak telemedicina - mne to porpavde vyhovuje. Napr zapal ocnych spojiviek len popisem poslem foto a posle mi e-recept. Parkrat sa stalo ze nas zavolala aj bez casenky ked som poslala mail. Lekarky su empaticke. Napr mne syna nechcela zaockovat lebo nespolupracoval, povedala ze mame sa chodit hravat do cakarne, zastavit sa pokukat parkrat aby nemal blok z lekarov. Velmi nestandardny pristup v dnesnej dobe kedy sa na strach deti vobec neprihliada. Toto bolo milym prekvapenim.

autor
3. nov 2024

@engynka Dakujem za tip, to znie fakt dobre 🙂 Budem musiet zistit, ci je nejaka sanca, aby nas zobrali aj ako nespadovych.. Pozerala som ich stranku, ze najnovsie komunikuju cez taky ten portal Emmy, to je fakt sikovne. Na zajtra ale napriklad uz ziadne casenky volne nemaju, zoberu akutne aj tak, ked im napisem a uznaju za vhodne?

engynka
3. nov 2024

casenky sa otvaraju rano. Su rozchytane do 5 min to je pravda ale mne sa vzdy podarilo. Zoberu aj akutne. Napr rano som napisala mail a na obed ma niekde este vedeli vtesnat.

autor
4. nov 2024

@engynka rozumiem, to znie teda fajn!