Možte mi prosím poradiť nejakú gynekologickú ambulanciu v BA kde ma zoberie bez karty a na počkanie pripadne kde mi dajú termín čím skor, som tehotná a trápi ma mykóza trvá to už od začitku tehotenstva a zakaždým ked to poviem tej mojej gynde a to myslím fakt na každej prehliadke tak si mám dať canesten alebo rosalgin čo podotýkam absolutne NEPOMÁHA!! A už sa to naozaj nedá vydržať a nehovorím o tom že to nieje zdravé pre dieťa ked má cez to prechádzať.
@tosomja ako samoplatca to absolutne nevadí mám sukromnú ktorá si pýta nekresťanské peniaze a p**** z toho takže si myslím že ma to vyjde aj lacnejšie. Ďakujem teda.
Je dosť možné, že ako tehotnej ti nemôže dať nejakú inú liečbu. Nejdem ju obhajovať, neviem aké je to v realite a určite si choď aj po druhý názor, ale možno ti tiež len predpíše lokálne Canesten, plus vyhýbať sa sladkému, vitamíny, atď. Tehotné ženy majú tú smolu, že výber liečiv je veeeeeľmi obmedzený. Každopádne, držím ti palce, snáď ti inde pomôžu.
Skus Cunderlika. On je sukromny, povedz sestricke presne o co ide a ja si myslim, ze ti da termin ako urgent. Mne v tehu na mykozu daval take hnede tablety co sa davali z dola a pomohli.
No praveže viem o tom že sú aj volaké antibiotické čipky ktoré možu aj tehotné poznám vela žien čo si tým prechádzal,i lekári nasadili liečbu a mali pokoj. Ibaže ta moja nemá absolutne žiaden chtíč pomocť mam taký pocit. Celkovo chcem zmeniť gynekológa ale tak to už tie 3 mesiace do porodu vydržím u nej.
Kotek Vajnory skus mu napisat mail ja som nebola jeho pacientka a hned mi odpisal na info
A zmen taku doktorku bezne sa mykoza lieci aj v tehotenstve prave vtedy je zena nachylna na mykozu
@luccija samozrejme že zmením, vždy keď mám nejaký problém tak mi nijako nepomože, neporadí. Potom behám po pohotovostiach kde na mňa kukajú jak na blbca že také veci má riešiť moja gynekologička…
Mudr. Fellnerova, Zaporozska Petrzalka
Doktor Cunderlik zoberie aj samoplatcu, ale neviem, kedy da termin. Ked poviete, ze je to akutne, daco hadam najdu
Ak ti nevadi, ze sa to plati, skus toho Cunderlika. On ta vezme urcite aj ked mas 3 mesiace do terminu a aj ta odrodi. Posobi na kramaroch. Mne odrodil vsetky deti. Mal sice pred par rokmi nejaké zdravotne problemy a nevyzeralo to s nim moc dobre, ale minuly tyzden som akurat u neho bola a je opat taky, ako pred tym. Aj po 6to nedeli sa o teba postara, co je fajn.
Od takej by som utekala aj keby mám mesiac do pôrodu. 😳🤷 Držím palce.
Mne dali v tehotenstve clotrimazol. Je volne predajný, vhodný pre tehotné a dojčiace. A zároveň, príjem probiotik, malo sladkého, lebo sladké je veľmi veľký spúšťač mykoz. Držím palce
MUDr. Milly, objednať sa vieš online aj keď nie si jeho pacientka a ak sa nemýlim tak sa aj hlbšie venuje mykotickým ochoreniam
@patus8 pri prenose karty som platila jednorazový administratívny poplatok 10 eur, pri objednaní na presný čas sa platí 5 eur, ster na kultiváciu pri mykóze 2 eura a sono prsníkov 25 eur ostatné poplatky sú zverejnené aj na stránke. Keď som sa k nemu prehlasovala sestrička ma vopred oboznámila s poplatkami, takže ma nečakali žiadne prekvapenia
Ja teda za seba musím povedať že som zasa s MUDr. Milly veľmi spokojná, chodila som k nemu celé tehotenstvo a vždy mi všetko ukázal a vysvetlil. Veľmi asi záleží aj od náročnosti pacientky
vyhladaj si a zavolaj, je to velmi individualne a aj u nas anpr. velakrat je to o nalade lekara. A najlpesie rovno si prehodit kartu, k starej ani nemusis ist, len treba aby ta nejaky vzal. Mne v tehotenstve toto riesili hlavne vytermi a na zaklade vysledkov liecili.
Ako samoplatcu ma zobrali vzdy a v podstate hned ked som v BB chodila.
@animus Myslim si, ze sa neradim medzi narocne pacientky, zazila som 2 predoslych gynekologov, ktorych pristup bol diametralne odlisny ako u Mudr Milleho, ktory sa ma napr. prvy krat spytal pocas tehot. "ako sa mam" v 7 mesiaci. Vobec ho nezaujimalo ako prebieha moje tehot., ci nemam nejake problemy, atd. Vacsina poradni prebehla za 1 minutu a iba strucne poznamenal, ze vsetko je ok...pacientky berie ako na beziacom pase. A dalsie velke minus, dovolat sa k nim je skoro nemozne aj ked ma 2 sestricky. Posiela Vas na vysetrenia ku sukr. lekarom, ktore su samozrejme platene, a v nemocnici Vam ich urobia zadarmo (napr. vysetr. stitnej zlazy ci usg). Dokonca aj test na tehot. cukrovku nerobi a posle Vas na drahe vysetrenie do mlyn. doliny...mne ho urobila zadarmo obvodna lekarka, ale velmi sa cudovala (aj v poistovni sa cudovali, ked som im volala), ze preco ho nerobi sam, ze gynekologovia su povinni ho robit sami...no za mna hroza😏
@tyfany3 áno súhlasím, že dovolať sa tam je nemožné... Na test na cukrovku ma poslal do nemocnice sv. Michala a neplatila som nič... Ja keď som bola tehotná, vždy sa ma pýtal či je všetko v poriadku, dokonca aj po pôrode sme sa rozprávali ako to prebiehalo a ako sa cítim, po pôrode mi zostala inkontinencia a to bol tiež ochotný riešiť... Naozaj ma mrzí, že máš takúto skúsenosť. Je divné ako sa dokáže jeden človek správať rozdielne.
Hociktorá, ale ako samoplatcu. Aspoň mňa tak brali keď som potrebovala. Len si zavolaj predom, nech máš istotu.