MUDr. Zuzana Krč-Turbová - náhrada

katkaba1
15. mar 2023

Pekný večer prajem,
maminy, ktoré ste chodili k úžasnej pani doktorke Krč-Turbovej s deťmi, kde ste našli adekvátnu náhradu za ňu? Som veľmi smutná, že išla do dôchodku, bola neskutočná naozaj, profesne i ľudsky. Čaká ma s dvojičkami kontrola a neviem kde nájdem jej podobného pedi-kardiológa. Zatiaľ sa mi pozdáva Centrum mladé srdce v Líčšom údolí ale rada si nechám poradiť. Viete mi odporučiť ešte niekoho? Len v rámci BA. Ďakujem

queen_mary
16. mar 2023

Detske kardiocentrum? Nosal, Olejnik,...

kikushaa
16. mar 2023

@katkaba1 Ajaj, a kedy skoncila pani dr. ja som s mojou malou mala k nej ist este na kontrolu aby nas definitivne vyradila 🙄 no tak nic, asi sa nedopatrame nahrady

kristina.jo
16. mar 2023

MUDr. Miroslav Lakomy 👍👍

katkaba1
autor
16. mar 2023

@kikushaa teraz nedávno pravdepodobne, ja som ostala úplne zaskočená, tiež nás čakala kontrola u nej, ony dve so sestričkou boli naozaj skvelá dvojka. Ale ona mala zdrav.problémy tak ju aj chápem. Ale obrovská škoda jej je, dnes už je málo takých Dr ako bola ona.

kikushaa
16. mar 2023

@katkaba1 no pravda ze asi dost nadsluhovala, uz ked bol syn maly bola isto v dochodkovom veku.

lulu2014
17. mar 2023

@katkaba1 my sme k nej chodili. Dllllheee roky s detmi. Zobrali sme termin k Dr.Lakomy ale prvy termin mame na april.

aliziana
18. mar 2023

@katkaba1 skončila k 31.12., tiež sme mali ísť na kontrolu... Boli sme u Dr. Pirčovej,tiež na Antolskej, ale nie v nemocnici

kikushaa
18. mar 2023

A neviete ako sa dostanem ku karte mojej dcery? Zeby som ju k niekomu presupla?

lulu2014
18. mar 2023

@kikushaa musite ist na VUC.

lulu2014
18. mar 2023

@aliziana ak sa mozem spytat. Co hovorite na pani Dr? Dakujem.

aliziana
20. mar 2023

@lulu2014 za mňa dobre, vyšetrovala dokonca dôkladnejšie (na viacerých strojoch, aj po záťaži...)

jozefina30
10. jún 2024

@kikushaa
Ako ste dopadli? Ja som prave isla dcery objednat na posledne kontrolne vysetrenie pred vyradenim, no a az teraz som zistila, ze p.doktorka uz neambuluje. Kam ste isli za takymto verim ze jednorazovym a poslednym vysetrenim?

kikushaa
10. jún 2024

@jozefina30 no zial nijako, vyprdla som sa nato, bohuzial nemam zvytocnych 50€ aby sme isli niekde sukromne