Dobry den,neviete ci dnes pediatricka Kostalova dnes ordinuje?Dcerka ma 3 dni koronu a neviem sa tam dovolat
@tinka881
@baboobchod ano, ordinuje. Treba písať maily na sestričku, ja bývam oproti a tiež píšem, nechodím tam len tak na blink
aj my k nej chodíme, ale už ma to celé začína štvať. Dieťa choré, píšem mail, nič, volám, nič, druhý deň to isté. Predtým som bola spokojná, ale teraz už fakt neviem. Naposledy keď tam šiel muž s malou, nechala ich čakať vonku na ulici a potom ju vyšetrila v čakárni. Ani len k sestričke do ordinácie sa nedostali. A takto funguje od začiatku tohoto, aj v lete, keď bol relatívne kľud. Len po ohlásení sa. Keby šlo o dospeláka neriešim, ale deti... Hlavne ak sa stav môže zhoršiť zo dňa na deň...
@abbies Výsledky vyhľadávania pre slovo “Presne tak,raz mas vysetrovala na chodbe. Od soboty mame cela rodina koronu,plus dcerke sa vyhodili flaky na rukach,kt.ju bolia. Od rana som volala milion x,ani na mail neodpisovala. tak som sa nasrala a dosla tam,hovorim sestricke,ze sa jrj neviem dovolat,ze mam poslat mail,hovorim,ze som poslala mail.Tak som jej ukazala fotku ruk malej a poobede mame ist ist na infekcne. Uz som milion x ju chcela vymenit,ale nikde nas nechcu zobrat,ze maju plno”
Sranda, chvíľou som jej písala mail 😁 tiež má syn pozitívny samotest. Volať som neskusala, asi majú toho vyše hlavy.