Ahojte, mate niekto skusenost s pani doktorkou? Dakujem
to je pani doktorka z Antolskej?
tu mozno najdete viac info
https://www.modrykonik.sk/group/2293/?query=kos...
Ja k nej chodim a som s nou velmi spokojna. Super pristup, neskutocne mila, ochotna a hlavne pedantna doktorka. Na vsetko dava dokladny pozor. Doktorka, ktora sa realne aj zauima o pacientku a nie po telefone a mailoch ordinovat, ako to dnes robi vacsina lekarov. Aj som u nej rodila, nemenila by som. Ja som sa porodu velmi bala, ale s pani doktorou sme to spolu zvladli na 1.
@babetka22 môžem aj ja poprosit ohľadom tej ceny? Ďakujem 🙂
Ahojte, prosim ak ste sa dopracovali k cene za poradne u pani dr. Kosibovej az do porodu tak prosim dajte mi vediet, chccem vediet ci ma to financne nezrujnuje :D
Dakujem
@domiq_nika ahoj,napisal ti niekto?😃
@mirinduska ahoj, bohuzial :( ale zajtra idem k pani dr na konzultaciu tak ked tak dam vediet.. len nasla som aj par zlych recenzii tak sa celkom zacinam obavat ci som dobre vybrala, no uvidim na zaklade osobneho stretnutia 😀
@domiq_nika ake zle? budem rada, ak sa podelis, tiez som akurat planovala k nej prejst, lebo posledne 2 gyn. strasne zle skusenosti… a rada by som sa vyhla dalsim problemom 😕
@domiq_nika ja som ju mala na urgente,prijemna a uzasna lekarka. Zajtra s nou budem volat kvoli zazmluvneniu k porodu😊
@mirinduska podarilo sa?
@mimimi1 ahoj,ano. No ,kasleme na to. 50€ kazda poradna od 30tt a potom + este zazmluvnenie k porodu.
@mirinduska ale tak to zazmluvnenie sa plati u kazdeho rovnako nie
@mimimi1 ano,tych 300-350€. Len na poradne sa chodi k nej do ambulancie od 30tt do 40tt a kazda poradna je 50€ na kolko nema zmluvu s poistovnami.
@mirinduska ano viem, je to dost ale pani doktorka je fakt pedantna, ja som s nou velmi spokojna 😊
prosim ako sa k nej objednava, kedy treba volat...nema ani len webstranku
Ja som bola u nej na pohotovosti . Zlata mila akčná . Veľmi sa mi páčil jej prístup , bola taká bezprostredná , ale všetko dôkladne vyšetrila . Ja by som ju mala veľmi rada pri pôrode 🙂