MUDr. Vladimír Ferianec, MUDr. Čunderlík, MUDr. Slezák - skúsenosti

janie7
4. nov 2024

Ahojte žienky, bola som objednaná k Mudr. Holáňovi na morfologický screening avšak je dlhodobo PN. Chcela by som Vás poprosiť o info, ktorého z lekárov ako Mudr. Ferienc, Čunderlík alebo Slezák by ste odporučili. Ďakujem.

romiada
4. nov 2024

@janie7 za mňa prvý (zvyšnych dvoch nepoznam) Dr.Vladimir Ferianec. Osobna skúsenosť. Si v dobrých rukách. On je špička (znamy aj vo svete vďaka svojim "vynalezom" a v nekonvenčnom postupe v niektorych pripadoch kedy zachranil babatka).

zuzike123
4. nov 2024

Ferianec je kapacita pre rizikove gravidity, vdaka nemu moja dcera zije.

mirkam3
4. nov 2024

@janie7 veľa báb v BA chodí k Čunderlikovi, aj ja a množstvo mojich známych sme tam boli. Za mna vyborny a ľudský, vyšetroval fakt dôkladne a dlho, všetko počas toho vysvetľoval, ze prečo sa daný parameter u bábätka sleduje…. Len teda ma dosť plnku (ale to určite aj Ferianc) tak treba sa objednávať čím skôr, bez ohľadu na to, koho preferuješ.

janie7
autor
4. nov 2024

@romiada
@mirkam3
@zuzike123 Ďakujem krásne a viete mi povedať koľko u nich stojí morfo screening? Môžem zobrať aj partnera? Viem, že u Slezáka partner nemôže byť.

adabise683
4. nov 2024

@janie7 u Cunderlika 120 eur (v 07/2024 to tak bolo) a partner pritomny moze byt ... doktor prijemny a vysetroval veru podrobne

romiada
4. nov 2024

@janie7 ľutujem, to Ti neviem poradit. Zavolaj do jeho amb.,ja som rodila davno unho 😉

mili7
6. nov 2024

@janie7 Ja som bola veľmi spokojná u dr. Slezáka. Všetko dopodrobna pozrel, vysvetlil, poukazoval. On mal jednu obrazovku a ja som mala pred sebou na stene dalsiu, takze pekne som vsetko videla.

janie7
autor
6. nov 2024

@mili7 Ďakujem veľmi pekne, už som objednaná k Mudr. Gáborovi, ktorý spolupracuje s Mudr. Feriancom, len on už neberie tento rok nové pacientky. Ale budeme mať aj 3D video, plus tam môže byť aj manžel, tak som zvedavá☺️

katemiss90
11. nov 2024

Ja som absolvovala morfologický screening na klinike Gynaex, kde mi spravili aj fetálnu echokardiografiu. Robí ju u nich docent z detského kardiocentra. Nedávno som Gynaex odporúčila aj kamarátke, ktorá nevedela kam má isť keď Mudr. Holáň nepracuje a dostala termín obratom 🙏

luccija
11. nov 2024

@janie7 chodila som k MUDr.Slezakovi veľká spokojnosy