MUDr. Viktor Kráľ

adminka11
21. sep 2021

Ahojte zienky, chcem sa spytat ci dr kral je statny alebo sukromny gynekolog, na vase skusenosti s nim a poplatky.
Dakujem

adminka11
autor
21. sep 2021

@e1i dakujem, ano uz som citala predtym, len som videla ze su z roku 2013 tak ze ci nahofou sa nieco nezmenilo😅

gejb
17. mar 2022

@adminka11 ...Ahoj, nezmenilo sa nič. Pred par mesiacmi som si od neho brala kartu. Neodporúčam! 1. Na diskretnost zabudni. Ordinuje priamo za dverami, a celá čakáreň (kt. zdiela so zubárom) počuje o čom sa so svojím gynekológom rozprávaš. 2.Odbornosť - nemôžem posúdiť. Na môj problém ohľadom neplodnosti reagoval vždy so slovami, že to mám nechať na náhodu kedže on s tým nevie nič robiť. A ak to chcem riešiť ,mám ísť do centra asist. reprodukcie. Za tri roky nič... 3. Rád účtuje aj PREVENTIVNE prehliadky. Vopred sa to nedozvieš. len vo dverách dostaneš do ruky faktúru.

miruskakos
28. jan 2023

@adminka11 neodbornost sama. Nedokaze urcit ani termin porodu - mne ho urcoval podla ms aj ked sa ma urcovat podla sona. Samozrejme rozdiel bol 6 dni, ale on odmietal menit termin, lebo jeho excelencia za celý zivot termin porodu nedavala inak ako podla ms a nemieni to menit. Nerobi zakladne vysetrenia co by rovit mal len inkasuje. Katastrofa