Ahojte zienky, chcem sa spytat ci dr kral je statny alebo sukromny gynekolog, na vase skusenosti s nim a poplatky.
Dakujem
@adminka11 ...Ahoj, nezmenilo sa nič. Pred par mesiacmi som si od neho brala kartu. Neodporúčam! 1. Na diskretnost zabudni. Ordinuje priamo za dverami, a celá čakáreň (kt. zdiela so zubárom) počuje o čom sa so svojím gynekológom rozprávaš. 2.Odbornosť - nemôžem posúdiť. Na môj problém ohľadom neplodnosti reagoval vždy so slovami, že to mám nechať na náhodu kedže on s tým nevie nič robiť. A ak to chcem riešiť ,mám ísť do centra asist. reprodukcie. Za tri roky nič... 3. Rád účtuje aj PREVENTIVNE prehliadky. Vopred sa to nedozvieš. len vo dverách dostaneš do ruky faktúru.
@adminka11 neodbornost sama. Nedokaze urcit ani termin porodu - mne ho urcoval podla ms aj ked sa ma urcovat podla sona. Samozrejme rozdiel bol 6 dni, ale on odmietal menit termin, lebo jeho excelencia za celý zivot termin porodu nedavala inak ako podla ms a nemieni to menit. Nerobi zakladne vysetrenia co by rovit mal len inkasuje. Katastrofa
@adminka11 https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/sukromna-gynekologicka-ambulancia-viktor-kral-na-teslovej/