Dobry den,
Rada by som sa opytala na MUDr.Petra Pšenkovu- Ci robi kontroly aj rizikovym tehotenstvam a porodom v Ruzinove? Ma aj niekde inde ambulanciu?docitala som sa ze gynsana no nema este stale pojazdnu stranku.
Rada by som ku nej presla celkovo pocas aj po tehotenstve.
Dakujem 🙂
Ja som na nu nahodou natrafila pocas prveho tehotenstva cez CP. Cely zvysok tehotenstva si ma potom vzala pod ochranne kridla, mala som rizikove tehotenstvo kvoli syncekovi. Dovolim si tvrdit, ze maleho mame ziveho a zdraveho len vdaka nej. Porod bol vdaka nej tym najkrajsim zazitkom v mojom zivote, aj ked som sa prirodzeneho velmi bala. Po porode som k nej presla do gynsany a bolo to najlepsiw rozhodnutie. Ja osobne nepoznam takeho uzasneho lekara ako je ona, sla by som za nou do akejkolvek ambulancie.
@kvetinka719 takze ste ku nej chodili do ruzinovskej ambulancie dvere pre rizikove c myslym54? lebo ju zvazujem pred aj pocas aj po tehu ( po roznych skusenostiach pocas 1. Tehu a po porode)
@47katka47 myslim ze cela gynsana ma rovnaky cennik. Navsteva 60 eur a to je bezna ta tehu kde pozru moc. Doktorka urobi sono a skontroluje krcok. Takze na kazdej kontrole babatko vidis. Za fotky som neplatila nikdy. Ale kazdy odber na krv a ine sa plati navyse. Ja som ale chodila v roku 2021. (Vtedy ta bezna kontrola stala 40e).
Ale psenkova je super. Ja ked som mala podozrenie ci ma netrapi nieco viac ako mykoza tak mi sama navrhla ze mi urobi odber v nemocnici aby som neplatila 100 eur tam u nich. Cez nemocku to bolo zadarmo.
@47katka47 ja som zacala chodit v gynsane k nej ked bol Krizko dlhodobo PN. A ani sa nechystam ku krizkovi vratit ale je to prevazne z dovodu ze uz tehotenstvo neplanujeme. Ja s nou riesim skor moje problemy s castymi mykozami. Podla mna je uplne uzasna. Prva lekarka ktora hlada pricinu problemu a nie len vyriesenie akutneho stavu. Keby ma kazda navsteva nestala tolko penazi chodim si tam s nou len tak pokecat 🙂