Ahojte,
navštevovala niektorá ambulanciu doktora Millyho v tehotenstve? ak áno, boli ste spokojné ? plus otázka, on je aj pôrodník, teda je reálne aby ma odrodil (pýtam sa, lebo neviem ako funguje, som tehotna prvy krat)?
ďakujem
Ak ti stačí mať všetky testy hotové, nerobiť paniku z bežných komplikácií, načítať si veci sama a byť vybavená svižne bez zdržaní, tak kľudne. Ak sa chceš pýtať či diskutovať viac než 20 sekúnd, tak radšej inde.
Upozornenie: fyzioterapia v jeho svete neexistuje, a asi ani čokoľvek iné, čo nie je vyslovene medicína, takže rady v tomto smere nečakaj a rieš inde.
Ak si dobre pamätám, porodnik už nie je. A teda, ja som od neho na začiatku tehotenstva odišla, bohuvdaka. Ak môžeš, hľadaj iného odborníka, ktorý sa Ti bude aj venovať.
Prečítaj si ešte toto, myslím, že názory sú jednotne.
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/chodili-ste-k-mudr-milly-v-tehotenstve/
Neodporucam - ja som si ho zaplatila jednorazovo, nech sa rozhodnem, ci k nemu prejdem a nepresla som k nemu nakoniec. Nepresvedcilo ma jeho spravanie mrtveho chrobaka a miernou davkou klbka nervov, lebo som si dovolila dat 3 otazky k danemu problemu. Vyhadzoval ma von pohladom. Mala som zaplatenu konzultaciu, bola som v ordinaciu asi 5 min aj s prezlecenim.
Tiež neodporúčam, zažila som u neho jedno tehotenstvo, nezistil mi ureaplazmu, porodila som predčasne a prístup mal veľmi taký povrchný. Stroho odpovedá na otázky, navyše sa nič nedozvies. Po prvom pôrode som od neho odišla.
Ja sa pridavam k ostatnym babam, v ziadnom pripade neodporucam. Zazila som tehotenstvo u neho, skoncilo predcasnym porodom, ostatne veci radsej ani nejdem rozpisovat lebo sa nas*riem akurat
Polovička bola u neho, nedoporučuje. Fláka to, je neochotný.