MUDr. Milly - skúsenosti v tehotenstve

Včera o 08:38

Ahojte,

navštevovala niektorá ambulanciu doktora Millyho v tehotenstve? ak áno, boli ste spokojné ? plus otázka, on je aj pôrodník, teda je reálne aby ma odrodil (pýtam sa, lebo neviem ako funguje, som tehotna prvy krat)?

ďakujem

chrobak7
Včera o 09:06

Polovička bola u neho, nedoporučuje. Fláka to, je neochotný.

k47
Včera o 09:35

Ak ti stačí mať všetky testy hotové, nerobiť paniku z bežných komplikácií, načítať si veci sama a byť vybavená svižne bez zdržaní, tak kľudne. Ak sa chceš pýtať či diskutovať viac než 20 sekúnd, tak radšej inde.
Upozornenie: fyzioterapia v jeho svete neexistuje, a asi ani čokoľvek iné, čo nie je vyslovene medicína, takže rady v tomto smere nečakaj a rieš inde.

petka5656
Včera o 09:37

Ak si dobre pamätám, porodnik už nie je. A teda, ja som od neho na začiatku tehotenstva odišla, bohuvdaka. Ak môžeš, hľadaj iného odborníka, ktorý sa Ti bude aj venovať.

petka5656
Včera o 09:41

Prečítaj si ešte toto, myslím, že názory sú jednotne.
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/chodili-ste-k-mudr-milly-v-tehotenstve/

olivia_c
Včera o 11:02

Neodporucam - ja som si ho zaplatila jednorazovo, nech sa rozhodnem, ci k nemu prejdem a nepresla som k nemu nakoniec. Nepresvedcilo ma jeho spravanie mrtveho chrobaka a miernou davkou klbka nervov, lebo som si dovolila dat 3 otazky k danemu problemu. Vyhadzoval ma von pohladom. Mala som zaplatenu konzultaciu, bola som v ordinaciu asi 5 min aj s prezlecenim.

kristina938
Včera o 14:45

Tiež neodporúčam, zažila som u neho jedno tehotenstvo, nezistil mi ureaplazmu, porodila som predčasne a prístup mal veľmi taký povrchný. Stroho odpovedá na otázky, navyše sa nič nedozvies. Po prvom pôrode som od neho odišla.

2medvede
Včera o 21:04

Ja sa pridavam k ostatnym babam, v ziadnom pripade neodporucam. Zazila som tehotenstvo u neho, skoncilo predcasnym porodom, ostatne veci radsej ani nejdem rozpisovat lebo sa nas*riem akurat