Zdravím, prosím Vás, vie tu niekto ako sa skontaktujem s MUDr Michalom Holanom? Na nete som našla zatiaľ len call centrá ktoré sú mi zbytočné keďže sa potrebujem objednať na morfologický ultrazvuk s odporúčaním obvodného gyn aj s výmenným lístkom. Ďakujem.
Daj vedieť ake bolo vyšetrenie ;) už sú to 3 roky pomaly a stále si spomeniem na jeho nevhodné chovanie ked vidim jeho meno, mala som nizky tep a on sa ma spýtal ci ma to ukludnuje keď ma chytá okolo susky a ani mu nevadila prítomná sestrička ale možno ak si titulovana 10 titulmi pred menom a za menom možno sa bude chovať lepšie
rezervacie.prenatal@procare.sk . len pozor, ak nemas procare program sa myslim doplaca
@gabi2789 mna tiez mudr posielala za holanom, bola som u cunderlika v horskom parku a super 😊
@ptvw 🤮 vidim, ze nie som jedina, ktorej vadili jeho metody.
@penicilinka tiež nevhodné poznámky? 😵💫
@ptvw nie. Vadilo mi, ze aj ked UTZ robil len cez brucho, musela som si stiahnut nohavicky ku kolenam a pocas vysetrenia sa mi svojou rukou opieral o rozkrok. Bez rukavice.
@penicilinka kriste normálne mi zle ostalo 🤮🤮🤮🤮
Ja som mala výborné skúsenosti na klinike Gynaex, kde som bola ma morfologickom skríningu aj na fetálnej echokardiografii. Nič z toho, čo tu opisujete, som tam nezažila a robia tam aj veľmi príjemné gynekologičky 👏
@gabi2789 ja som písala mail