Ahojte mamicky, chcela by som vas poprosit o vlastne skusennosti z porodu, kde MUDr. Matus Chuda vas sprevadzal priamo pocas porodu.
rodila som pred pol rokom a mala som ho zazmluvneneho - je to tazky pohodak, velmi mily a prijemny, velky zastanca vaginalneho porodu, ku koncu mojho porodu uz bol trochu nervozny, mal toho vtedy vela a porod prestal postupovat, tak aj hodil taku poznamku dve, ze uz mal byt niekde inde, co ma aj zamrzelo, vela hlavne jeho pacientok si ho chce zazmluvnit a ma potom obdobia, kedy ma toho dost a k tomu styri deti doma 🥴 ale inak je to super odbornik a ten jeho pozitivizmus je nakazlivy
@petamich a len na chrbte alebo v sede on dovoli rodit?
@bohom_milovana ja som rodila na chrbte akoby v polo-lahu, lebo mi tak bolo najlepsie ale skusali sme aj na boku napr. - myslim, ze je jeden z tych, ktory nema problem aj s alternativnejsimi polohami
Je to velmi prijemny sympatak. Ja som s nim riesila gyn zakrok a kamoska ho mala pri porode.
@petamich kolko si mu platila za zazmluvnenie?
@bohom_milovana UNB maju standardny poplatok (aj ked som pocula, ze niektori lekari si pytaju viac) 300€
Ahojte.. niekde som čítala, že nepodporuje cisárske pôrody, ak to nie je vyslovene nevyhnutné. Nemáte skúsenost, či odmieta aj epidural?
@katka05061 v ktorom si tt?
@katka05061 nemyslim si, ze ma na to mat akykolvek nazor 🙂 na konci dna je profesional a v poriadku, preferuje vaginalne porody resp. inak - nepodporuje cisarske bez relevantneho dovodu
ja som epidural mala, s doktorom Chudom som to nekonzultovala vobec (ani to, aky ma na to nazor)
Ordinuje v Karlovke
Dobrý deň, prosím vás, neviete či ešte dr Chuda pôsobí v Ružinove ? Chcela by som si ho opäť zazmluvnit k pôrodu, no nenašla som ho už na zozname doktorov v Ružinove
@viki258258 už na Kramaroch ho najdeme
@bohom_milovana nepomôžem ti ale je to strašný fešák🥶🥶🥶🥵🥵🥵🥵🥵😀😀😀