MUDr. Matúš Chuda - recenzie

bohom_milovana
26. jan 2022

Ahojte mamicky, chcela by som vas poprosit o vlastne skusennosti z porodu, kde MUDr. Matus Chuda vas sprevadzal priamo pocas porodu.

diana999
26. jan 2022

@bohom_milovana nepomôžem ti ale je to strašný fešák🥶🥶🥶🥵🥵🥵🥵🥵😀😀😀

petamich
26. jan 2022

rodila som pred pol rokom a mala som ho zazmluvneneho - je to tazky pohodak, velmi mily a prijemny, velky zastanca vaginalneho porodu, ku koncu mojho porodu uz bol trochu nervozny, mal toho vtedy vela a porod prestal postupovat, tak aj hodil taku poznamku dve, ze uz mal byt niekde inde, co ma aj zamrzelo, vela hlavne jeho pacientok si ho chce zazmluvnit a ma potom obdobia, kedy ma toho dost a k tomu styri deti doma 🥴 ale inak je to super odbornik a ten jeho pozitivizmus je nakazlivy

bohom_milovana
autor
27. jan 2022

@petamich a len na chrbte alebo v sede on dovoli rodit?

petamich
28. jan 2022

@bohom_milovana ja som rodila na chrbte akoby v polo-lahu, lebo mi tak bolo najlepsie ale skusali sme aj na boku napr. - myslim, ze je jeden z tych, ktory nema problem aj s alternativnejsimi polohami

evkamotka
29. jan 2022

Je to velmi prijemny sympatak. Ja som s nim riesila gyn zakrok a kamoska ho mala pri porode.

bohom_milovana
autor
30. jan 2022

@petamich kolko si mu platila za zazmluvnenie?

petamich
30. jan 2022

@bohom_milovana UNB maju standardny poplatok (aj ked som pocula, ze niektori lekari si pytaju viac) 300€

bohom_milovana
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka05061
29. mar 2023

Ahojte.. niekde som čítala, že nepodporuje cisárske pôrody, ak to nie je vyslovene nevyhnutné. Nemáte skúsenost, či odmieta aj epidural?

bohom_milovana
autor
3. apr 2023

@katka05061 v ktorom si tt?

petamich
3. apr 2023

@katka05061 nemyslim si, ze ma na to mat akykolvek nazor 🙂 na konci dna je profesional a v poriadku, preferuje vaginalne porody resp. inak - nepodporuje cisarske bez relevantneho dovodu

ja som epidural mala, s doktorom Chudom som to nekonzultovala vobec (ani to, aky ma na to nazor)

bohom_milovana
autor
3. aug 2023

Ordinuje v Karlovke

viki258258
1. nov 2023

Dobrý deň, prosím vás, neviete či ešte dr Chuda pôsobí v Ružinove ? Chcela by som si ho opäť zazmluvnit k pôrodu, no nenašla som ho už na zozname doktorov v Ružinove

bohom_milovana
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bohom_milovana
autor
9. dec 2023

@viki258258 už na Kramaroch ho najdeme

benediktk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
benediktk