MUDr. Marta Špániková a MUDr. Mária Podhorská

sasula8892
18. okt 2024

Dobrý deň. Prosim vas ake mate skusenosti s mudr podhorskou, ktora posledne roky robi v ambulancii mudr spnikovej? Co sa tyka nas, abolutna nespokojnost. Zaujimaju ma ine nazory a skusenosti. Dakujem.

mameha7
18. okt 2024

@sasula8892
Ahoj, tiež sme u nej. Ale teda nič moc. Také nemastné neslané vyšetrenie bez záujmu. Škoda, že stará Špániková už nerobí, tá bola síce rázna, ale mala som z toho vyšetrenia lepší pocit.

sasula8892
autor
22. okt 2024

@mameha7 veru, odkedy uz nema mudr spanikova chore deti ale tato osoba, tak je to extremne zle. A nie som jedina co to pocuvam. Nas dost odfusovala a tak to aj dopadlo😔

mameha7
22. okt 2024

@sasula8892 a čo u vás zanedbala?

leosivak
18. dec 2024

@mameha7 všetko celého ho zanedbala a zanedbala peg neviem či viete čo to je toje gastroenteralna sonda do bruška aby sa mal ako najesť tá sonda bola zavedená priamo do žalúdka po zavedení ani pol roka mali mal problemi začal hnackoval a vracal stolicu normalne stolicu vracal nikto mi nechcel veriť ale bolo to tak 😓😟😟😭😭😭a po čelí čas to tak bolo zo žalúdka zo striekackov som Vitahovala zneho stolicu lebo on ten peg už po čase nemal v žalúdku ale v Hrubom čreve a stále som ju prosila o pomoc že stále sa niečo deje ale nič ešte som unas bola v bj v nemocnici dva mesiace naša primárka ju prosila aby nás prijala tam u seba už as na poslednú chvíľu Keť už žiadna nádej žiadna šanca nebola na prežitie zobrali nás dali ho na sálu tak zistili že peg nieje v žalúdku ale v hrubom čreve tak as potom tam behali doktori na sálu ale je to nespravodlivé že taká doktorka tak zanedbá dieťa ktoré si mohlo ešte žiť tu primne a ona ho nechala utratiť sa ku smrti lebo iní lekári NATO dosah nemali iba oná lebo ona bola gastrologicka tak preto nikto nič nevedel berte odnej deti a choďte radcej inam a neostavajte unej toje moja rada ako matka matke Radim 😭😭😭😟😟😟😓😓😓😓