MUDr. Marián Križko - gynekológ

7. máj 2021

Ahojte. Prosim neviete že kde ordinuje Mudr.Križko mladší? Chcela by som k nemu ísť na vyšetrenie, ale na internete vidím že ordinuje len v nemocnici Ružinov pár hodín, a tam pravdepodobne nemôžem ísť keď som evidovaná u iného gynekológa. Neordinuje aj niekde inde?
Ďakujem pekne.

lucijalucy
7. máj 2021

Myslím, že aj v GynFive robí, ja som tam bola u neho na Morfologický uzv v tehotenstve

lucijalucy
7. máj 2021

https://www.gyn-fiv.sk/o-nas/nas-tim-bratislava/

Je tam napísaný, skúste sa tam popýtať 😊

zitusss
21. máj 2021

@lucijalucy ja som k nemu objednana v gynfiv tiez na morfologicky ultrazvuk, chcel by som sa ta spytat aky si mala z neho dojem, ci vysvetlil vsetko potrebne a aky mal pristup 🙂

lucijalucy
21. máj 2021

@zitusss je to profesionál. Treba sa pýtať ak by nespomenul niečo sám od seba. Ale to ako u každého lekára. Venoval všetkému veľkú pozornosť, vďaka tomu našiel aj to, čo by iní nenašli. A tým pádom sme to mohli počas tehotenstva aj po ňom sledovať. Dal mi kontakt priamo na seba, takže nebol problém sa mu kedykoľvek ozvať s otázkami. 🙏🏼

zitusss
21. máj 2021

@lucijalucy jeej tak to rada čítam 🙂 na prvom skriningu v prvom trimestri som bola u Grochala v Martine ale je to pre nas daleko ked byvame pri Bratislave tak verim ze to bude tiez velmi prijemny zazitok 🙂 inak ty si bola unho v gynfive? Pustil s tebou aj sprievod?

lucijalucy
21. máj 2021

@zitusss áno v Gynfive som bola. Áno, bol so mnou priateľ - otecko. Nebol s tým problém. On je svojský, tichší, on sa sústredí na prácu ale kľudne sa pýtajte čo vás zaujíma. Prajem vám aby bolo všetko v poriadku 🙏🏼😊

zitusss
21. máj 2021

@lucijalucy a kedy si bola? Teraz niekedy? Ze ci kvoli covidu nahodou nedovoli,ale tak uz ako bude 🙂 dakujem krasne za informacie aj prianie😘

lucijalucy
21. máj 2021

@zitusss my sme boli minulý rok začiatkom ale mesiac ti nepoviem. Covid už bol a v pohode dovolili. Skús si zavolať do Gynfivu na recepcii dajú určite info 🙂

vlasa
21. okt 2021

Gynsana

luciakovacova1986
14. sep 2022

@lucijalucy prosím vás nemáte ešte kontakt na dr krizku? Ja som ho mala v tehotenskej knižke a tu si nechali v nemocnici a mám dake problémy po pôrode a potrebovala by som sa s ním skontaktovať. Ďakujem