MUDr. Mária Jursová - detská chirurgia

lilly2303
2. sep 2022

Ahojte, neviete mi prosím poradiť ako robí pani doktorka Jursova na detskej chirurgii na Kramároch. Máme ísť s dcérou na kontrolu po 5 rokoch a už 3 mesiac sa tam neviem dovolať a trepať sa tam vyšše 350 km kvôli tomu aby mi dala termín fakt nechcem 🙁. Keď sme tam boli 5 rokov dozadu tak robila len piatky. Volala som aj dole na spojovatelnu, ale nič. Tam na pani len odbila s tým že dovolenku nemajú a mám skúšať volať.

drake122
3. sep 2022

Ona už je myslím na dôchodku, ak tak ešte robí na nejaký minimálny úväzok... skús sa informovať na klinike detskej chirurgie, nie u spojovateľa.

lilly2303
autor
3. sep 2022

@drake122 ďakujem pekne 🙂 len keď som minule volala dole na vratnicu kde sa aj eviduješ pri príchode do detskej nemocnici tak mi tam pani povedala že ordinuje, aj číslo stále zvoní len nikdy nikto nedvíha. Už som z toho na nervy, mohli dať aspoň vedieť ak rušili ambulanciu, predsa len majú pacientov z celej SR.

martinasuttova
4. sep 2022

@lilly2303 my sme chodili k dr.Jursovej ale cez koronu ju zastupovala Mudr. Trepacova a ta teraz robieva piatky. Dr Jursova uz neni na ambulancii.