MUDr. Ľudmila Tazberíková - skúsenosti s pani doktorkou v tehotenstve

tanicka1602
14. mar 2023

Ahojte maminy a budúce maminy. Rada by som sa informovala o vašich skúsenostiach s pani doktorkou Tazberikovou v tehotenstve. Budem rada ak toho napíšete čo najviac.
Dakujem 🙂

lucyjka6
15. mar 2023

@tanicka1602 chodila som k nej do Car,nikdy v zivote onicom dr.,

dem_12
13. apr 2023

@tanicka1602 rovnako, ja som ju zmenila s nadejou, ze konecne budem mat normalnu a profesionalnu gynekologicku, ale aktualne si hladam niekoho noveho, nakolko absolutne nie som spokojna s jej pristupom a komunikaciou/ nekomunikaciou, mimo tehotenstva a aj v tehotenstve. takze bohuzial rozhodne neodporucam. nerada pisem negativne skusenosti na niekoho, ale bohuzial v dnesnej dobe sa clovek len na zaklade recenzii moze vyhnut dalsej tragedii s lekarom.

scorpionflower1
13. apr 2023

@tanicka1602 ja k nej chodim dlhe roky, ale nie do CAR ale do beznej gyn. ambulancie. Chodila som k nej aj v tehotenstve. Popravde, premyslam nad odchodom. Nekomunikuje sa mi s nou uplne dobre. V tehotenstve mi zapisala do knizky dost dolezite hodnoty, ktore vysli zle a nic mi nepovedala. Isla som si to dat premerat inde a zistila som, ze zle merala. Nema na to dobre sono. V prvom trimestri mi robila sono 6x a to mi uz islo na nervy. Podla vysledkov HP mi povedala, ze asi budem mat problemy s otehotnenim, moj muz bol kvoli tomu na spermiograme (uz som bola tehotna vtedy, ale nevedeli sme) a otehotnela som na prvy šup. Beriem, ze asi nemohla vediet. Mne najma vadi, ze nechce predpisovat ATK (nema vyhradu vo svedomi no napriek tomu). Ja mam velmi bolestivu ovulaciu a hrozne PMS s migrenami, no len pokrcila plecom. Za vysetrenie platim tusim az 50-60 eur a to ma necha cakat na chodbe aj 30 minut a nikoho tam nema. Sestricka tiez dost neprijemna. A este co ma vytacalo ked som chodila na poradne, robila mi sono a takmer vzdy pri tom telefonovala a dohadovala si napr. dovolenku v Tatrach.

tanicka1602
autor
14. apr 2023

@dem_12 dakujem za odpoved. Ja som zmenila gynekologa kvoli tomu, ze sme sa prestahovali a cakame s manzelom babatko a jedna známa, co rodila pred cca dvomi rokmi mi odporucila tuto pani doktorku, ze je velmi dobra. Kedze som chcela v tehotenstve naozaj dobru doktorku tak som přešla k pani doktorke Tazberikovej a nie som s nou vobec spokojna... velmi ma sklamal jej prístup... este za také peniaze co tam platím... je na mna casto krát neprijemna a zaujímalo ma, či iba ku mne sa správa tak ako sa správa alebo s nou maju aj ine ženy problém.

lucyjka6
14. apr 2023

@tanicka1602 robila vo viacerych CAR ale nikde dlho nevydrzala,...asi svojim pristupom k pacientkam,neviem

scorpionflower1
14. apr 2023

@tanicka1602 mna este rozculovalo, ze cez koronu, ked boli tisice nakazenych denne ani ona a ani sestricka nemali respirator a to opakovane. Obe boli take arogantne, viackrat som napr. pocula ako ohovaraju inu pacientku, kludne aj predo mnou.

tanicka1602
autor
14. apr 2023

@scorpionflower1 to naozaj? Tak pri pacientke ohovarat inu pacientku... to už je vrchol..
mna najviac trapi ze prave v tehotenstve som u nej, kedy som chcela naozaj dobrý pristup a starostlivost. Po tehotenstve si určite budem hladat nového gynekológa... tak ak by ste náhodou mali dobre ohlasy na nejakeho, tak budem len rada 🙂

dem_12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kulumulu123
14. apr 2023

@tanicka1602 neviem ja osobne s nou mam dobre skusenosti ked uz nevedeli co s nami v car ci na sk alebo v cr velice nam pomohla ked som na beznej preventivke nadhodila tuto temu. Vypytala si vysledky a presne povedala v com je problem, chodila som k nej cele tehot a bola super normalne sa so mnou bavila ked som sa na cokolvek opytala dostala som normalnu odpoved.. Ale zasa ja nie som typ cloveka ktory nedokaze rozdychat ked mu niekto nevie citat myslienky.. Ked nieco chcem tak to poviem slusne a vzdy som dostala normalnu odpoved ci iz i sestricky alebo dr... Kolkokrat som nebola ani objednana vzdy ma zobrala ale s tym ze som si pockala kym mala obj pacientov...