MUDr. Linda Borská

simonad7
1. feb 2021

Dobrý deň,

je tu niekto kto chodí k tejto zubárke? Našla som zopár diskusii, ale su uz pomerne staré a potrebovala by som zistiť u nej cennik, nakoľko by som mala mať niečo hradené poistovňou a mne povedala sumu 80eur za plombu. Ale ja truba som sa zabudla opytat ci to je za bielu, alebo aku, pretoze ak za obycajnu tak mi to pride velmi vela, kedze som si pozrela sukromne kliniky a tam pytaju 80eur za bielu.

Viete mi niekto s tym pomoct? Dakujem.

margitaf
1. feb 2021

Bohaaaaa a toto mi pripomenulo, že som u nej už nejaký dobrý piatok nebola 🤣inak je strašne fajn, viem ze som tam nechala celkom dosť peňazí ale tak zubári v ba sú celkovo drahí a hlavne ja mam z nich trauma a ona je v tomto úplne super, hej hej vôbec som ti nepomohla 😁

simonad7
autor
1. feb 2021

@margitaf som rada, ze som pripomenula aspon, haha 😀 Kazdopadne, viete mi pomoct s tou otazkou? ze ako to je s doplacanim, ked mam preventivku?

danadanaba
1. feb 2021

Ja chodim k Feltovicovej, ona je u nej zamestnana,takze cennik maju rovnaky..doplacala som v 2020 75 eur za plombu, klasika biela plomba..

ullala
5. feb 2021

Ja som tam chcela chodit, ale toto su strasne palky. Ved za tuto cenu mi ten zub spravi sukromnik. Takze si budem musiet najst zubara s normalnymi cenami. Zaujimave, ze u zubara, u ktoremu som chodila, ale zial uz zavrel ambulanciu, som doplacala 20 eur za plombu. Nehovoriac o tom, ze mi tam zub nevedeli opravit, ale sukromnik to zvladol lavou zadnou.

natalia321
8. feb 2021

@simonad7 Ahoj, ja k nej chodím, sú tam 3 doktorky, dve ambulancie. Bola som uz u všetkých troch, som spokojná a už chodí aj muž, dcéra a 4,5 ročný syn. Ceny sú vysoké ale práca, prístup, vybavenie ambulancie podľa mňa tomu zodpovedajú. Posledne som celý nov. - dec. 2020 chodila k MUDr. Borskej priamo lebo mi menila prednú korunku. Finálnu korunku stále nemám aj keď je už hotová, kvôli tejto situácii sme zostali na chalupe.. Takže neviem ako budem s týmto spokojná, ale po 30tich rokoch trápenia sa so škaredým predným zubom si myslím, že to bude super. Ja určite odporúčam len viem že majú naozaj plno. Treba volať čím skôr,.. Ak Ti to ponáhľa.

simonad7
autor
9. feb 2021

@natalia321 my sme s mužom v ich obvode, čiže nas vzala hned 🙂 vysoke ceny nam nevadia, pokial ta robota zato fakt stoji. Skusali sme uz aj sukromnu doktorku v Ziline pani mudr Berešíkovú - fakt profíčka, ale do Žiliny nam je daleko, kedze cakame aj syna a celkovo je to otravné to cestovanie a o momentalnej situacii ani nehovorim. Ďakujem za všetky odozvy, snáď budeme spokojní 🙂