MUDr. Krkoška – gynekológ Karlova Ves

modro_zelena
9. feb 2022

Ahojte, máte prosím osobné skúsenosti s p. dr. Krkoškom?
Viem, že sa venuje onkogynekológii.
Hľadám gynekológa, ktorý je precízny, nepodceňuje detaily. Bola som kedysi evidovaná na NOU (a tam aj dr. Krkoška pôsobí) kvôli nie najlepším výsledkom cytológie, som po konizácii krčka maternice, momentálne všetko ok.
Rada by som si našla lekára, ktorý bude naďalej dozorovať tieto veci.
Zároveň ale plánujem tehotenstvo, tak pre mňa bude teraz priorita mať naozaj dôsledného lekára aj v tomto smere.
Máte nejakú skúsenosť s pánom doktorom? Pomerne málo recenzií som na neho našla.

aliaray1
9. feb 2022

@modro_zelena za mna najlepsi gynekolog a pristup k pacientkam je ukazkovy, ako z inej galaxie.

Mam osobnu skusenost a je precizny, presny, mimoriadne napomocny a dokonca empaticky, slusny a profesional. A to aj co sa tyka tehotenstva a jeho priebehu.

Objednavaju na termin a nikdy necakam-zdarma.

Ako ceresnicka na torte je u mna online aj telefonicka komunikacia, okamzita reakcia ci uz pri spisani receptov alebo odbornych rad-povazuju to za standard.
Napr.vysledky, podklady a pod.sa daju preposielat online.

Maju 2 uzasne zdravotne sestry ♥️, ukazkovy pristup, odbery...

Perfektne priestory, nove v novostavbe.

Ja nemam co vytknut.

A to nie je sukromnik a ma prax nie len v ambulancii ale aj v nemocnici ako pises, je onkogynekolog.

modro_zelena
autor
9. feb 2022

@aliaray1 och ďakujem neskutočne si ma potešila ❤️ mám trvalý pobyt v karlovke tak snad ma vezmú. A teda dovolat sa včasného termínu nie je problém? U súčasnej lekárky čakám na termín aj 3 týždne.

mila23
9. feb 2022

@modro_zelena len mam pocit,ze neberie nove pacientky...iba z rajona

modro_zelena
autor
9. feb 2022

@mila23 ma ambulanciu v Karlovke, a ja tam mam trvalý pobyt, nemal by byť problém. Chodíš k nemu tiež?

basska_b
9. feb 2022
mila23
9. feb 2022

@modro_zelena presne ako pise @basska_b zalezi ktora ulica, cela KV nie je jeho rajon. Ano, chodim k nemu - teda presnejsie som tam bola raz...zatial mi pride v pohode,ale nemala som ziadne problemy na riesenie, takze neviem uplne posudit.

basska_b
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
modro_zelena
autor
9. feb 2022

@mila23 moja ulica pripadá na Mudr. Záhradníkovú :D recenzie také, že nemá ani sestričku a ani počítač :D o môj bože...prečo ma skúšaš :D nevadí, ja skúsim toho Krkošku aj tak. Ďakujem dievčatá

aliaray1
9. feb 2022

@modro_zelena na webe ma uvedene, ze beru nove pacientky. Ja som z opacnej strany Ba a vzal ma bez problemov pred cca 6 mesiacmi. Drzim palce 🤞👍

modro_zelena
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aliaray1
9. feb 2022

@modro_zelena nemala som problem s terminom ani raz.

aliaray1
9. feb 2022

@modro_zelena ked sa budes objednavat a chces doktora, tak radim vyslovne poprosit o termin iba unho (ordinuje tam aj doktorka, tak aby nedoslo k omylu)

basska_b
9. feb 2022

Oprava, kamoska chodila k jeho predchodcovi... ten bol dobry,no zial necakane zomrel. Zmazala som preto svoj koment vyssie

aliaray1
9. feb 2022

@modro_zelena ak nahodou neodpisu na whatsapp alebo sms, tak im volaj. Maju toho teraz dost a robia niekedy aj o 9 vecer (chodim casto na poradne tak vidim)

kopytko03
10. feb 2022

@basska_b to je pravda, jeho predchodca nastavil latku veľmi vysoko a tu už nikto nepreskoci. Ale bola som už na prehliadke aj u p. Krkosku a bol v pohode.

domina1992
8. jún 2022

Dobrý deň/ahojte,

chcem sa spýtať, či mi niektorá z Vás, čo chodíte k p. dr. Krkoškovi do MEDISYL s.r.o, Líščie údolie 21A , nevie poradiť/povedať aké majú poplatky/respektíve cenník. Nikde sa k tomu online neviem dopátrať a aj napriek tomu, že som zmluvne poistená by som rada vedela, ako sa tam pohybujú ceny.

Za akékoľvek Vaše odpovede Vám vopred ďakujem🙂

D.

modro_zelena
autor
8. jún 2022

@domina1992 zavolaj si tam🙂 sestričky sú milé a odpovedia ti priamo. Ja som mala poslednú info že sa tam neplatí nič, ale nie som zatiaľ ich pacientka takze neviem toto potvrdiť.

domina1992
9. jún 2022

@modro_zelena Ahoj veľmi pekne ďakujem za informáciu. Pokúšam sa tam dovolať už nejaký ten deň, ale bohužiaľ nikto nezdvíha, tak som napísala správu. Počkám, snáď sa nakontaktujeme🙂

modro_zelena
autor
9. jún 2022

@domina1992 áno aj mne pár dni trvalo kým sa ozvali naspäť. Ale treba skúšať 🙂

mia2906
15. jún 2022

@modro_zelena prosím vás, chodíte ku Krkoskovi? Berú ešte pacientky? Ste spokojná aj s ich riesenim zdr.problémov ? Dakujeem

modro_zelena
autor
15. jún 2022

@mia2906 nechodím k nemu, ale plánujem prejsť keď porodim v októbri. Pozrite či majú na stránke taký formulár o tom, že beru pacientky. Cca pol roka dozadu to mali uverejnené. Mne vtedy sestrička povedala, že len to stačí stiahnuť, vyplniť a dať súčasnému lekárovi na vyradenie. Osobnú skúsenost ešte nemám ale je to onkogynekolog a nenašla som žiadnu negatívnu recenziu na neho. Určite je to odborník. Zalezi čo potrebujete riešiť. Ja som nakoniec k nemu nesla lebo som otehotnela a chcela som lekára so spickovym utz kvôli bábätku. Nakoľko som bola ale dlho sledovaná na krčok maternice tak určite chcem byt časom pod dohľadom krkosku.

domina1992
20. jún 2022

Dobrý deň /Ahojte,

ja sa tam už nejaký ten týždeň opakovane neviem dovolať. Na webovej stránke majú uvedené, že ich môžete kontaktovať aj sms formou, alebo na whatsappe, tak som aj urobila a odozva bola pomerne rýchla (do pár hodín). Moja posledná informácia bola, že nové pacientky stále prijímajú a je potrebné (ako tu už bolo vyššie spomenuté) stiahnuť si z ich webovej stránky žiadanku o vyradenie pacienta, ktorú je potrebné doručiť do Vašej aktuálnej gynekologickej ambulancie. Ja som tak dnes aj urobila. K čomu sa však neviem dopracovať je informácia k cenníku poskytovaných služieb tejto ambulancie, nakoľko je aj na žiadanke uvedená informácia, že ide o neštátnu gynekologickú ambulanciu. Tak je pre mňa dôležité vedieť s čím mám rátať.

Ja som vo svojej aktuálnej gyn.ambulancii bola s odbornosťou a aj prístupom personálu spokojná. Dôvod môjho odchodu je však práve kvôli zmieňovaným poplatkom, ktoré sa zmenili na hodnoty v stovkách eur.

ilavska_kristina
15. aug 2022

@modro_zelena kde teraz chodíte ku gyn? Ja tiež presne kvôli tehu potrebujem niekoho iného...

modro_zelena
autor
16. aug 2022

@ilavska_kristina chodím k MUDr. Kotekovi, ma ambulanciu vo Vajnoroch.

ilavska_kristina
16. aug 2022

@modro_zelena vďaka, poznám, je super. Len pre mňa ďaleko...

domina1992
16. aug 2022

Dobrý deň/ahojte,

len taký expresný update informácií (možno niekomu pri rozhodovaní pomôže a zaváži).Aktuálne som pacientka p. dr. Krkošku v MEDISYL s.r.o, Líščie údolie 21A .Mám za sebou dve návštevy a moje hodnotenie nemôže byť iné,ako 10/10.

Dlho som hľadala a ešteže som to nevzdala🙂.

-Dostupná lokalita aj pre ne-vodičov.
-Pekné,čisté,nové priestory.
-Kvalitné vybavenie.
-Vysoká odbornosť,profesionalita a hlavne ľudský prístup.

mia2906
18. aug 2022

@domina1992 super to som potrebovala pocut! MUDr.krkoska je aj ochotný vysvetliť a komunikovať?

katka1989ba
26. aug 2022

Ahojte, ja tiež chodím k Dr. Krkoskovi. Bola som pacientka Dr. Kajabu a presne v čase keď som bola tehotná zomrel 😒. Chcela som prejsť k inému Dr. ale nikto ma nechcel zobrať, lebo korona a tehotná 🤐. Som rada, že potom som sa dostala k tomuto doktorovi, lebo je super 👍👍👍. Vyšiel mi pri tehotenstve pozitívny skríning a nič nezanedbal a všetko konzultoval s odnornikmi, keďže ešte nemal také skúsenosti s tehotnymi. Dokonca mi aj vybavil u nich termín na odborné vyšetrenie, kde našťastie všetko vyvrátili. Teraz keďže je to skoro 2 roky dozadu, určite nadobudol veľa skúseností aj v tomto smere. Takže jednoznačne odporúčam. 👍👍👍👍

zuzanah293
19. okt 2022

@domina1992 Ahoj, vdaka za uzitocnu recenziu 🙂 Vedela by si este povedat, ako je to tan s cenami? Doplaca sa za nieco (napr bezne vysetrenia, ako ultrazvuk apod)? Ak ano, kolko?

aliaray1
19. okt 2022

@zuzanah293 ahoj, cez poistovnu a nedoplacas za uzv a pod. nic. Zachranili mi tehotenstvo. Su uzasni.