Ahoj, my chodime uz vyse 18 rokov. Nikdy sme nemali problemy. Ked boli chalani este mali (a teda castejsie chori) , tak vzdy urobila vytery, CRP...nikdy nedala ATB len tak z brucha. Ked sa jej nieco nezdalo, vzdy posielala pre istotu na dalsie vysetrenie. Teraz tam uz tak casto nechodime ( len na preventivky), je uz taka starsia tak momentalne neviem posudit... Bol pred nedavnom syn na preventivke a tiez ho poslala na ortopediu. Ma tam aj novu kompetentnu sestricku . Ja sa skor bojim, ze co budeme robit, ked nahodou odide na dochodok... Kde koho najdeme 🤦♀️
Ahoj, my chodime uz vyse 18 rokov. Nikdy sme nemali problemy. Ked boli chalani este mali (a teda castejsie chori) , tak vzdy urobila vytery, CRP...nikdy nedala ATB len tak z brucha. Ked sa jej nieco nezdalo, vzdy posielala pre istotu na dalsie vysetrenie.
Teraz tam uz tak casto nechodime ( len na preventivky), je uz taka starsia tak momentalne neviem posudit... Bol pred nedavnom syn na preventivke a tiez ho poslala na ortopediu.
Ma tam aj novu kompetentnu sestricku .
Ja sa skor bojim, ze co budeme robit, ked nahodou odide na dochodok... Kde koho najdeme 🤦♀️