Ahojte baby/maminy,
rada by som sa info o doktorovi Danišovi z Antolskej ci ste mali tu moznost.
Respektive ci vas odrodil a pripadne ake skusenosti mate? Ja som zatial pocula len same pozitiva 🙂
@selena_luna ved toto..najst ten ludsky pristup v dnesnom zdravotnictve je tazke 🙂 Inak a sestra chodila priamo k nemu do poradni?
@effy777 skuste sa pridat aj do skupinky Antolska
https://www.modrykonik.sk/group/2293/
tiez som citala na neho same chvaly,
osobne som ho nezazila, lebo nemal vtedy sluzbu ....ale vacsina porodnikov na Antolskej je super
@effy777 nie ju len odrodil, nikoho si nezazmluvnila.
@effy777 ja som u neho rodila dcerku pred 2 rokmi. Mala som ho zazmluvneneho. Bol perfektny. Na poradne som chodila priamo k nemu na oddelenie, nemusela som cakat dole v rade, hocikedy som mu mohla napisat sms ked sa nahodou nieco dialo. Ked som rodila, tak bol prave po sluzbe a ostal tam so mnou. Pri porode bol zlaty, aj sme sa zasmiali. Aj po porode sa staral. Fakt nemozem povedat pol zleho slova na neho.
@selena_luna dobrý. Deň prosím vás pan doktor ma odrodil v roku 2019 a teraz čakám druhé bábätko už som 35tt a potrebujem ísť do nemocnice chcela by som zase jeho ale neviem sa k nemu dostať mam stare číslo náhodou nemá niekto naňho nové číslo? Ďakujem
@leteonado zial nemam. Priamo na antolskej vam neporadili?
@effy777 moju sestru odrodil a len sama chvala. Nielen od nej ale aj od inych. Ze je nielen tazky profesional ale navyse aj velmi ludsky, mily, to sa malokedy spaja dokopy.