Možno niekomu pomôže moja skúsenosť s pánom doktorom. Roky mi lekari tvrdili, že nebudem mat deti. V nemocnici mi chceli vybrať celu maternicu aj s vajecnikmi...mala som 28 rokov.... Vyhybala som sa operacii až kým som nedostala bolesti. Na odporúčanie som sa dostala k pánu doktorovi Slezákovi a zachranil ma. Bol prvý kto mi dal nadej na dieťa. Nakoniec nič vybrať nemusel, všetko mi nechal. Anjel strážny ma posielal k nemu lebo nebyť jeho uz by som v sebe nemala nič. Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili moju vďaku. Zlaté ruky ❤
Toto je pan doktor🙏👌 sice som nemala ziadne problemy, ale odrodil mojho prvorodeneho a pri dcere som u neho bola v predporodnej starostlivosti, zial k porodu to uz nestihol😂🤣 slecna mala naponahlo
@cimage zatiaľ ešte nečakame, mam 2 dni po operácii ale ešte aj vajecnik ktorý mi vravela ze ten podla všetkého bude musieť ísť von tak pomaly odskrabaval cystu len aby ho zachranil. Až som plakala ked mi povedali, ze všetko mi zachranili....a v nemocnici by vsetko vzalo a nezaujímalo by ich nic
@dia333 ja som unho bola 3x a mam s nim tiez len dobre skusenosti. Je dobry odbornik a skvele komunikuje s pacientkami.
Ja som bola u neho 2x na morfe a je naozaj velmi mily, pozorny a pokojny. Gratulujem k tehotenstvu ❤️.