MUDr. Grossová - Dúbravka

maranta_leuconeura
10. apr 2023

Ahojte, tak som precitala diskusie ku gynekologom v BA. MUDr. Grossova robi vraj aj v ISCARE a venuje sa neplodnosti, mna by zaujimalo ci bude ochotna to riesit aj bezne u nej v ambulancii? Alebo v ambulancii riesi gynekologiu a tehotne a na problemy s plodnostou si ludi objedna k sebe do centra? Nemate niekto skusenost?

ibajaanikiny
10. apr 2023

@maranta_leuconeura ja k nej chodim,som velmi spokojna,ale co viem,tak tieto zalezitosti pokial nie si jej pacienta s kartou u nej,riesi v Iscare. Ledva ledva vzala kamosku,ked som ju uprosila,lebo nemala gynekologa,ale udajne je uz plna a velmi nove pacientky neberie,ale to bolo pred rokom,kamoska dalej cez nu riesila aj umele…

danadanaba
11. apr 2023

Ano, riesi to aj v ambulancii..ale nie do takej miery, ako v Iscare

danadanaba
11. apr 2023

Ale podla mna je lepsie to s nou riesit v Iscare

ysseba
11. apr 2023

@maranta_leuconeura Kamarátka ku nej chodí, tiež majú problém s otehotnením. Rieši ju v ambulancii - sleduje ovuláciu, poslala muža spermiogram, dostala nejaké injekcie aj tabletky. Chodí tam necelý rok a hovorila mi, že už cíti, že ju začína tlačiť do umelého oplodnenia. Pričom je to mladá baba - 26 rokov má a nie je ešte úplne presvedčená o umelom oplodnení.