MUDr. František Gašparík - neurológ v Bratislave

mamaradka
10. júl 2021

Ahojte, navštevuje niekto z vás doktora Gašparíka? Oplatí sa k nemu chodiť, je to dobrý odborník? Ďakujem za odpovede ❤️

luccija
10. júl 2021

@mamaradka nepoznám, ale ak chces dobrú neurologicku neuroill Vajnory platí sa ročný poplatok 65 eur, ale super starostlivost

lienocka2808
10. júl 2021

@mamaradka absolutne neodporucam. V roku 2004 po tom co moj otec mal neurologicke problemy ho odpinkol. Neurologicke problemy uz boli v takom stadiu, ze otec nam zacal z nicoho nic padat, menej rozpraval, nekontrolovane sa smial. Mama trvala na MR mozgu, nakoľko mal v r. 1999 nador na mozgum ci sa nejedna o recidivu. Napriek tomu, otca na MR neposlal a posielal nas k psychiatrovi. Dopadlo to tak, ze sme nakoniec skoncili na pohotovotsti, kde otcovi robili MR na pockanie. V hlave mal meningeom o rozmeroch takmer 14 x 10cm, ktory mu vytlacal celovu kost. Keby sa na neho aspon doktor pozrel, vsimol by si to. Este pred touto negativnou skusenostou, som u neho bola s tiez neurologickymi problemami / bol to nas spadovy neurolog /, samozrejme zvalil to ta tetaniu, bez akeho kolvek vysetrenia. Nakoniec som mala neuroboleriozu, a co bol vrchol drzosti, dosla som do zafajcenej ambulancie... zdaleka sa vyhnite tomuto individuu...