Ahojte,
Mate prosim niekto skusenost s lekarmi Dr. Debnarom (Procare Betliarska) alebo Dr. Suskovou (Procare Central)? Recenzie su dost zmiesane.
Pripadne ak viete o dobrych lekaroch v Petrzalke ci blizkosti, co beru novych pacientov, budem rada.
Dakujem vopred za tipy.
Pekny den!
@lenkahorny Dakujem, ze si sa podelila. Je mi luto, ze si mala takuto skusenost 🌹
Dr. Debnar je asi najneprijemnejsi lekar, akeho som kedy stretol. Arogantny, sprava sa ako policajt ked niekoho ide zatknut. Odporucania specoalistu neberie do uvahy, robi si vsetko podla seba, existuje len jeho pravda a nedovoli vam ani oponovat . Velmi zla skusenost!
Ahoj, Dr. Debnar za mna asi najhorsi pristup v Procare. Svagrna ma s nim rovnaku skusenost. Ja som mala par telefonickych konzultacii ako zastupujuceho lekara kedy bol neprijemny a arogantny. Potrebovala som sa poradit ohladom vakciny, hucal na mna v telefone ze ma nikto nemoze nutit ockovat sa proti covidu. Povedala som mu ze sa ockovat chcem, ale nie som si ista vakcinou kvoli istym dovodom. Vobec sa so mnou nebavil preco, nevysvetlil pro a proti, len zahlasil ze mi vypise listok ze na maju ockovat inou vakcinou a tresol telefonom. Svagrina mala problemy po ockovani (iba zhoda okolnosti, vysvitlo ze problem je inde), tiez ju zvozil ze to ma urcite z vakciny a nech sa nestazuje teraz.