MUDr. Dušan Rapoš - gastroenterológ v Bratislave

haimi
16. sep 2020

Ahojte, mate prosim niekto skusenost s tymto gastroenterologom? Dakujem

kiwi3
16. sep 2020

ja takeho poznam len rezisera 🙂, ale tu su recenzie, ak si necitala https://lekar.sk/lekar/mudr-dusan-rapos-csc

haimi
autor
16. sep 2020

@kiwi3 recenzie som nasla a su dobre, ale svokra u nho bola a bola velmi nespokojna, tak som chcela vediet este nejaky iny nazor

77daniela77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ebbi
16. apr 2021

@haimi a kde bola u neho? V poliklinike Mlynska dolina? Bola som, navsteva 45€ a nemal na mna cas, po 15 min. musel niekam utekat. Na mna posobil trosku moc sebavedomy a silene vtipny. Sestricka tomu nepomohla, sedela tam ako otravena makrela.Isla svokra potom inam alebo ostala u neho?

haimi
autor
16. apr 2021

@ebbi uz tam nebola, ale ja som tam bola a bol uplne v pohode. Ja som bola spokojna..

ebbi
16. apr 2021

@haimi aj ti robil nejake vysetrenia? Mozno na teba mal cas pri konzultacii. Ja na gastro nechodievam a velmi sa v tom nevyznam, cakala som, ze sa dozviem viac a nie ze si budem musiet hladat informacie na internete.

haimi
autor
16. apr 2021

@ebbi ano, robil mi aj gastroskopiu. Dal mi lieky. Dost sme spolu debatili. Je pravda ze mal cas, mal pacientov aj pred aj po..

ebbi
16. apr 2021

@haimi a tiez si platila take palky? Oni nemaju zmluvu s poistovnou, takze musim platit aj gastroskopiu, dokonca histologiu aj krvne labaky z vlastneho. Nevies, ci je toto bezne, ze sa plati vsetko? Bola som len raz na "hadicke" davnejsie a vtedy som za to neplatila nic.

haimi
autor
16. apr 2021

@ebbi ked ides statnemu co ma zmluvy tak neplatis.ja som to chcela riesit rychlo tak preto

ebbi
16. apr 2021

@haimi Neviem, nebolo to statne, bolo to v procare. Len ma prekvapilo, ze si platis aj histologicke vysetrenia z laboratoria. Tak tam pojdem, dal mi rychlo termin na gastroskopiu, tiez to bohuzial potrebujem cim skor diagnostikovat. Dakujem z info. Vsetko dobre prajem.

asdf_laura
21. jún 2021

Je to síce starší príspevok a na lekar.sk mi hodnotenie nechceli uverejniť (bohvie čo si o tom myslieť), ale napíšem to aspoň sem, možno si to niekto nájde a pomôže mu to.

Nepochybujem o schopnostiach tohto človeka ohľadom medicíny. Bola som tu len raz, takže to zhodnotiť veľmi ani neviem, ale už sa ani nevrátim. Podľa mňa tento lekár vôbec nie je "vtipný, milý" ani podobné veci čo hovoria ostatné hodnotenia všade. Mne ako mladej žene (22r) povedal dvakrát niečo v zmysle "škoda že už som taký starý", a taktiež chcel vidieť moju tvár (mala som rúško), čo podľa môjho názoru je úplne nevhodné. Volal ma "zlatko, zlatíčko". Nech si každý urobí svoj názor, ale podľa mňa už nežijeme v dobe kedy by takéto "vtipy" mali byť akceptovateľné. Pochybujem že svojich mužských pacientov tiež volá "zlatíčko". Sestrička nebola veľmi milá, ale nečudujem sa jej, vyzerala že ho má tak trochu po krk. Gúľala nad ním očami.

A keď vám na recepcii povedia že jedno vyšetrenie stojí 35€, a v ambulancii vás nebodaj objednajú na ďalšie vyšetrenia, tak napríklad gastroskopia ešte k tým 35€ vyjde cca +100€.

ebbi
21. jún 2021

@asdf_laura ani ja som tam nakoniec viac neisla. Pripajam sa k negativnej recenzii na tohto lekara. Lekar je prehnane sebavedomy a vtipny (smeje sa na vlastnych trapnych vtipoch) a sestricka tam sedi otravena, znudena a prijemna teda nie je vobec. Pozor!! V cenniku je napisane, ze to je cena za nejaky balik ale je to len za vstupnu konzultaciu, nic viac. Platite 35eur alebo 45 eur podla poistovne za par minutovu konzultaciu (teda ak sa to da nazvat konzultaciou).

asdf_laura
21. jún 2021

este update k nepridanemu hodnoteniu na lekar.sk: Bolo to len nedorozumenie, nerobi sa tam podla vsetkeho cenzura, ale bohuzial dodatocne tam uz to hodnotenie pridat neviem, tak aspon teda tu.. okrem toho suhlasim s @ebbi. Prehnane sebavedomy a hlupo "vtipny".