MUDr. Drakulová - hematologická ambulancia SYNLAB

bubusa84
8. okt 2021

Ahojte neviete v akom rezime momentalne prebieha odber krvi a vysetrenie u pani dr. Drakulovej? Dakujem

dejna_
8. okt 2021

@bubusa84 ako konkrétne myslis? Ja napríklad som dostala na poslednej návšteve žiadanku na krv ...a teraz mi len dala.tefmin kedy na krv a kedy ku nej na kontrolu ale sestrička nespomínala žiadne nejaké zmeny ...

merlinja
8. okt 2021

Hematologia a dr. DRAKULOVA? 🙂))))) Tak tam by som sa bála chodí ...

dejna_
8. okt 2021

@merlinja nieee 😅 je veľmi príjemná a milá 😊 a hlavne veľká odborníčka

bubusa84
autor
8. okt 2021

@dejna_ myslim v suvislosti s Covidom ci je v rezime OTP alebo pre vsetkych pacientov

dejna_
8. okt 2021

@bubusa84 myslím že pre všetkých pacientov volala som s nimi dva dni do zadu a nespomínali že treba test očkovana nie som

bubusa84
autor
9. okt 2021

@dejna_ ďakujem krásne za info, ja mám ísť v pondwlok na krv tak som zvedavá. A nevieš pls od kedy berú krv, neviem to nikde nájsť

moninah
9. okt 2021

@merlinja ana je uuuuuuuuzasnaaaa. Ale to meno ma vtipne. Niekedy ju zastupuje doktorka Kruta. A vedla ma ambulanciu chirurg Masiar.

dejna_
9. okt 2021

@bubusa84 juj to neviem ja som išla väčšinou na 7 ale myslím že od 6 berú ale nechcem zavádzať možno ti niekto povie lepšie

dejna_
9. okt 2021

@moninah áno sa našli 😅 ale hlavne že sú odborníci 🙏

kittykat22
9. okt 2021
merlinja
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
merlinja
9. okt 2021

@moninah to musí byť podarená nemocnica :o))))

zoja1234
10. okt 2021

@bubusa84 Mudr. Drakulova hematologicka? Hahaha nevedela som, úprimne ma to pobavilo takto na večer 😃😃☺️😂

kikushaa
10. okt 2021

@bubusa84 rano medzi 7-9 ale vo vedlajsich dverach co su hned pri schodoch. Len tam treba prist s tym papierom od drakulovej (ta tam zaskrtne co vsetko treba vysetrit)

bubusa84
autor
11. okt 2021

@dejna_ ano bola som tam dnes beru krv od 7

leakar
12. okt 2021

@dejna_ a potrebuje sa aj žiadanka od lekára ? Alebo sa objednas a prídeš len tak ?

dejna_
12. okt 2021

@leakar na prvé vyšetrenie treba žiadanku od lekára

jaskolka
12. okt 2021

@zoja1234 áno, vážne sa, tak volá. A poznám aj doktora Krutého(zubár) a doktora Veselého ☺️(ten kedysi pracoval na patológii)