Ma niekto prosim skusenosti s ortopedom Dr. Branislavom Sedlakom? Velmi by mi pomohlo keby mi niekto napisal skusenost pri operacii nakolko neviem najst ani jednu. Dakujem
Od februára som mala naplánovanú operáciu haluxu u Dr. Sedláka na 21.6. v nemocnici Ružinov. 19.6. mi zavolali, že pán doktor odcestoval na dovolenku a operáciu mi rušia bez náhradného termínu. Odporučili mi kontaktovať súkromnú Clinica Ortopedica kde pán doktor tiež pracuje, tam mi vraj určite nejaký termín dajú. Konzultácia 75€ a operácia cez tisícku, čo si nemôžem dovoliť. Takže podľa mňa je Dr.Sedlák veľmi neseriózny, keď človeka nechá absolvovať všetky predoperačné vyšetrenia vrátane anesteziologického a potom si odíde na dovolenku a ani neponúkne náhradný termín. Takto si asi dohadzujú pacientov na súkromnú kliniku.
Od februára som mala naplánovanú operáciu haluxu u Dr. Sedláka na 21.6. v nemocnici Ružinov. 19.6. mi zavolali, že pán doktor odcestoval na dovolenku a operáciu mi rušia bez náhradného termínu.
Odporučili mi kontaktovať súkromnú Clinica Ortopedica kde pán doktor tiež pracuje, tam mi vraj určite nejaký termín dajú. Konzultácia 75€ a operácia cez tisícku, čo si nemôžem dovoliť. Takže podľa mňa je Dr.Sedlák veľmi neseriózny, keď človeka nechá absolvovať všetky predoperačné vyšetrenia vrátane anesteziologického a potom si odíde na dovolenku a ani neponúkne náhradný termín. Takto si asi dohadzujú pacientov na súkromnú kliniku.