MUDr. Anna Valentová imuno-alergológ na Strečnianskej

katka0203
5. feb 2024

ahojte, mate niekto skusenost s touto doktorkou? neviete ci berie novych pacientov?

miruska_m1
5. feb 2024

@katka0203 ja som u nej bola prvykrat teraz v januari. Doktorka bola prijemna a sestricka tiez. Treba si tam zavolat ci vas zoberu. Ja som z petrzalky a z obvodu kde je tak ma zobrala. Ale pytala sa aj ci som uz niekde na imuno chodila lebo ze nemaju kapacitu na preberanie pacientov od inych doktorov.

katka0203
autor
5. feb 2024

@miruska_m1 no snad ju nejak ukecam aj ked chodim inde, ja tiez byvam v petrzalke, par minut od polikliniky, ale alergo mam v dubravke a doktorka odmieta riesit akekolvek moje problemy lebo som tehotna ...ocividne tehotna nema pravo na liecbu 🙂 ak sa este mozem opytat da sa s doktorkou komunikovat aj mailom ak treba nieco ako recept, pripadne plati sa u nej?

zuzike123
5. feb 2024

@katka0203 no, keď nechceš ísť z kaluže do blata, tak radšej hľadaj inú dr.

katka0203
autor
5. feb 2024

@zuzike123 prečo?

miruska_m1
6. feb 2024

@katka0203 mailom som s nou zatial nekomunikovala ale telefon mi zdvihla sestricka vzdy ked som volala. Neplatila som nic.
Nemyslim si ze sestricku ukecas ak jej povies ze chodis inde. Rovno sa s tebou prestane bavit.
Ja ked som volala prvykrat tak som jej povedala ze 5rokov dozadu som chodila k sukromnej (kde ma len prvy mesiacliecby aj s liekmi vysiel okolo 500e) a ona ze nech idem tam ze oni nepreberaju pacientov druhym lekarom lebo nato nemaju kapacitu. A ja jej vravim ze ale ja uz tam nechcem chodit a ani nemozem lebo zijem s rodicaku a nemozem si to dovolit a nato mi povedala ze ju to mrzi.
Tak som tam zavolala o 3 tyzdne znova a uz sa nepriznala ze som chodila inde. Ja tam chodim s oslabenou imunitou a a toto je moja 3 imuno a aj tak mi vsade predpisu bud imunor alebo isoprinosine lebo nic ine nie je. Ta sukromna k tomu pridala len kvantum vyzivovych doplnkov a este nejake injekcie s Ckom a tie boli drahe. Ale ani to nepomohlo kedze po par rokoch som tam kde predtym.

@zuzike123 aj mna by zaujimalo preco.

zuzike123
7. feb 2024

@miruska_m1
@katka0203 pani dr neuznava potravinove alergie/intolerancie s tym, ze kazdy ma nieco, v kazdom jedle je nieco a treba si sledovat co robi zle a to vylucit, akoby to bolo take jednoduche. Takze testy na potravinove alergie nerobi a histaminovu intoleranciu neuznava vobec. Po zmene dr mi boli zistene viacere potravinove alergie, ktore vylucuju napr uzitie niektorych liekov a vakcin, takze za mna velka nespokojnost s touto dr. Kamartkina mama mala tiez negativnu skusenost, kde dr neriesila jej problemy.

katka0203
autor
8. feb 2024

@zuzike123 fuha dobre vediet...a kam chodis teraz? odporucas? :P

miruska_m1
8. feb 2024

@zuzike123 dakujem za info.

zuzike123
8. feb 2024

@katka0203
@katka0203 chodim k Papsovej na Tehelnu, som spokojna, poriesila co bolo treba. Ked sa k alergii pridalo kychanie, cez telefom mi pridala sprej do nosa, nepotrebovala nutne osobnu navstevu. Pokojne odpoveda na moje otazky, taka normalna dr, vsetko zavisi ake mas ocakavania.