ahojte, mate niekto skusenost s touto doktorkou? neviete ci berie novych pacientov?
@miruska_m1 no snad ju nejak ukecam aj ked chodim inde, ja tiez byvam v petrzalke, par minut od polikliniky, ale alergo mam v dubravke a doktorka odmieta riesit akekolvek moje problemy lebo som tehotna ...ocividne tehotna nema pravo na liecbu 🙂 ak sa este mozem opytat da sa s doktorkou komunikovat aj mailom ak treba nieco ako recept, pripadne plati sa u nej?
@katka0203 mailom som s nou zatial nekomunikovala ale telefon mi zdvihla sestricka vzdy ked som volala. Neplatila som nic.
Nemyslim si ze sestricku ukecas ak jej povies ze chodis inde. Rovno sa s tebou prestane bavit.
Ja ked som volala prvykrat tak som jej povedala ze 5rokov dozadu som chodila k sukromnej (kde ma len prvy mesiacliecby aj s liekmi vysiel okolo 500e) a ona ze nech idem tam ze oni nepreberaju pacientov druhym lekarom lebo nato nemaju kapacitu. A ja jej vravim ze ale ja uz tam nechcem chodit a ani nemozem lebo zijem s rodicaku a nemozem si to dovolit a nato mi povedala ze ju to mrzi.
Tak som tam zavolala o 3 tyzdne znova a uz sa nepriznala ze som chodila inde. Ja tam chodim s oslabenou imunitou a a toto je moja 3 imuno a aj tak mi vsade predpisu bud imunor alebo isoprinosine lebo nic ine nie je. Ta sukromna k tomu pridala len kvantum vyzivovych doplnkov a este nejake injekcie s Ckom a tie boli drahe. Ale ani to nepomohlo kedze po par rokoch som tam kde predtym.
@zuzike123 aj mna by zaujimalo preco.
@miruska_m1
@katka0203 pani dr neuznava potravinove alergie/intolerancie s tym, ze kazdy ma nieco, v kazdom jedle je nieco a treba si sledovat co robi zle a to vylucit, akoby to bolo take jednoduche. Takze testy na potravinove alergie nerobi a histaminovu intoleranciu neuznava vobec. Po zmene dr mi boli zistene viacere potravinove alergie, ktore vylucuju napr uzitie niektorych liekov a vakcin, takze za mna velka nespokojnost s touto dr. Kamartkina mama mala tiez negativnu skusenost, kde dr neriesila jej problemy.
@zuzike123 dakujem za info.
@katka0203 ja som u nej bola prvykrat teraz v januari. Doktorka bola prijemna a sestricka tiez. Treba si tam zavolat ci vas zoberu. Ja som z petrzalky a z obvodu kde je tak ma zobrala. Ale pytala sa aj ci som uz niekde na imuno chodila lebo ze nemaju kapacitu na preberanie pacientov od inych doktorov.