Ahojte zienky je tu niektora ktorá chodí ku gynekológvi Andrej Karkalik strencianska? Toto ma vylepene na dverách v šatni a keď som sa spýtala sestričky že by som chcela ísť na toto vyšetrenie kde zisťujú mykoplazmu povedala že je cena 65€ mám union poisťovňu a čítala som že mi preplacaju gynekologické vysetenie z krcka maternice LBC sami zdá že to je toto či nie? 🤦♀️ďakujem
@noemikatka ahoj neviem ci to je to, ale ja mam union a gynekologicka mi rovno robila ten rozsireny cytoster povedala ze mi to preplaca poistovna
LBC preplaca unionka, ale neviem ci rozsiereny aj na tie dalsie veci. To som vzdy riesila ako samoplatca.
Ale tento cennik ak ma nalepeny na ambulancii, tak sa opytaj skor lekara, rpetoze preplaca to asi iba union a ani nie tak davno... cize kto vie ake je to aktualen
@simca06022011 no ak je tam napisane ze ktomu všetko patri za 35 a je to LBC tak by si myslim ze mám nato narok aby som zato neplatila
@noemikatka no myslim, ze na to sa musis opytat ty.. toto je LBC PLUS, cize on k tomu ma pridane nejake vysetrenia. Ja za sono a cytologiu s tymto rozborom, bez LBC platim cez 50EUR. Ak chces presne info v ambulancii dostanes.
Ak si vsimnes tak v unionke k tomu lbc nie su ziadne ine rozbory okrem cytologie