MŠ Tabaková Bratislava - Staré Mesto

anonymka5555
28. feb 2022

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s MŠ na Tabakovej ulici? Ste vy a vaše detičky so škôlkou spokojné? Aký majú prístup? Chodia často von?

Prípadne viete mi odporučiť nejakú dobrú štátnu škôlku v Starom meste?

Ďakujem za každú radu 🙂

saphira006
1. mar 2022

@anonymka5555 ahoj, my sme boli velmi spokojny. Nikdy sme neriesili ziaden problem ani maly sa nikdy na nic nestazoval. Komunikacia s vychovavatelkami aj p riaditelkou bola vzdy super. Ale je pravda, ze nas maly je dost pohodove a bezproblemove dieta. Von chodili casto, vela predstaveni, divadielok, vyletov bolo ako aj kruzky korculovanie na lade atd. Krasne besiedky.

suede7
7. apr 2023

Ahojte. Pocula som, ze na tabakovej je jedna problematicka vychovavatelka? Viete mi k nej nieco napisat? IP

zuzanacul
30. jan 2024

ahojte, my nemame dobru skusenost. Pristup pani uciteliek aj pani riaditelky velmi spiatocnicky. "Adaptacia" asi taka, ze ked dieta prve dni plakalo za mamou, bolo karhane. Mne pani riaditelka dohovarala, ze mam dietatu vysvetlit, ze v skolke sa nesmie plakat atd. V kolektive dost napata atmosfera medzi zamestnancami. Dieta tam chodilo s obrovskym stresom. nakoniec sme ho prelozili, chvalabohu na druhy raz sme mali vacsie stastie na skolku s dobrym pristupom. z nasej skusenosti naozaj nemozem odporucat.

anonymka5555
autor
1. feb 2024

@zuzanacul Dakujem pekne za info. Ak sa mozem opýtať kam ste dieťatko preložili do ktorej škôlky?