MŠ Tabaková Bratislava

eliska127
4. nov 2021

Dobrý deň, rada by som sa informovala ohľadom vašich skúseností s touto škôlkou, konkrétne by ma zaujímali vaše zážitky s vychovávateľkami, máme totiž s jednou problém a bolo nám povedané, že už v minulosti na ňu boli sťažnosti, tak by sme potrebovali konkrétne svedectvá aby sme tento problém už raz a navždy vyriešili. Vopred ďakujem za vašu ústretovosť a informácie.

anonymka5555
28. feb 2022

@eliska127 dobrý deň, prosím Vás viete mi dat Vaše skúsenosti z tejto škôlky? Podľa bydliska spadáme pod túto škôlku a nikde som na ňu nenašla recenzie. Ste spokojná? Neviete či zoberú aj mladšie dieťatko ako 3 ročné? Venujú sa detičkám? Ďakujem 🙂

eliska127
autor
28. feb 2022

@anonymka5555 Dobrý deň, žiaľ sme nemali šťastie na pani učiteľku tak sme syna boli nutení preložiť inam. Syn mal problémy s tamojšou stravou a suché pečivo a chlieb mu odmietali dať takže tam býval aj 8 hodín len na vode. Nátlak ani krik nezaberal, skôr naopak. Ale deti tam mávajú aj krúžky a výlety raz do mesiaca, no čo sa týka nejakej stimulácie tak to je z môjho pohľadu veľmi slabé, lebo dať dieťaťu papier a ceruzku nie vždy stačí. Mladšie deti ako tri roky neberú, musia byť už úplne odplienkované. Sú tam aj milé učiteľky ktoré sa snažia vytvoriť tam deťom príjemné prostredie, tak vám držím palce aby ste natrafili na tie správne, lebo syna som po dvoch mesiacoch pobytu tam davala 6 týždňov dokopy psychicky a to nieje žiadna citlivka, veľmi sa tam tešil aj keď hladoval.