Dobrý deň, vie mi niekto povedať ktorá z týchto dvoch MŠ je lepšia a prečo ? Ešte otázka, idú sa podávať prihlášky, do MŠ Hol 50 viem kadiaľ sa dostať ale Hol 30 má kde vchod ? Treba ísť cez základnú školu hlavný vchod ? Ďakujem
@kris_tin257 ďakujem za info a náhodou neviete či stačí prihlášku osobne papierovo alebo treba aj elektronicky?
@katka0203 každý rok je to inak, treba pozrieť stránku konkrétnej škôlky a tam je to napísané, zatiaľ som sa stretla s tým že poštou + na holicskej 30 chceli aj vyplniť online žiadosť (jeden rok áno druhý nie), čiže najlepšie pozrieť si aktuálne aké si dajú podmienky
@kris_tin257 no pozerala som práveže stránku a nebolo mi to stade jasné lebo je tam link na online prihlášku ale nikde nepíšu či požadujú obe verzie 😂
@katka0203 ja som zaslala papierovú a potom mi riaditeľka volala nech ešte online vyplním, ale to bolo 2 roky dozadu
@katka0203 dobrý deň, Holíčska 50 je v rámci základnej školy a vchod má z detského dvora, Holíčska 30 je samostatná škôlka. Nevýhoda Holicskej 50 je že sa riadi prázdninami základnej školy, t.j. jarné veľkonočné vianočné prázdniny a podobne škôlka je zakaždým zatvorená a náhradné škôlky sú v rámci celej Petržalky, ďalšia nevýhoda je že prístup nie je bezbariérový (ak máte menšie dieťa čo je v kočíku), ďalšia nevýhoda že škôlka je iba dvojtriedna (stáva sa že 4rocne dieťa je v rovnakej triede ako dieťa čo nemá ani 3 roky čo je nevýhoda v rámci výučby). Po minulom roku odišli učiteľky (ostala iba riaditeľka) a kolektív sa stále stabilizuje (momentálne nastúpila nová učiteľka a jedna učiteľka je stále na výpomoc).
Holíčska 30 je klasická väčšia škôlka, viac tried, normálne fungovanie, viem že teraz tam hľadajú novú riaditeľku.