MRI mozgu Kramáre - dvojročné dieťa

maya4890
14. júl 2023

Dobrý deň,bol niekto z Vas v tejto dobe na MRI mozgu s malým dieťaťom na Kramároch na neurologickom oddelení? Vedeli by ste mi napisat co nas čaká,ako to prebieha? V prípade poradiť co si vziať so sebou.Môžem si tam vziať so sebou aj kočík?

kacena4
14. júl 2023

kocik nie naju na oddeleni

daskasss
14. júl 2023

@maya4890 kočík maki, nesmieš brať. Je tam herňa, doktorky maju malo času, ráno prídu odmerať teplotu skoro ráno a asi vás zobudia.potom zavedú kanylu a povedia kedy pôjdete ( ide sa podľa veku, záleží koľko mladších bude pred vami, začína sa 7.30) prejdete do miestnosti kde sa robí mr, potom vám ho donesú na izbu. Pred mr rano nesmie jesť ani piť. Je to ťažké ale da sa to, maminky sa tam navzájom podporujú.

zuzike123
15. júl 2023

V den nastupu vas caka anrstiziologicke vysetrenie, ak je potrebne eeg/spankove eeg, tak aj to, tiez vstupne neuro odd. Zahrate sa v herni, vezmi si jedlo do chladnicky, inak budes odbiehat od maleho do bufetu. Ak bude volny nadstandard, mozes on poziadat. Ja som prisla s kocikom, ten mi odparkovali pri vstupe na odd. medzi ich kociky, k anesteziolog. som sla s nasim.