Môžem ísť na Antolskú, keď už patrím pod Ružinov?

mili7
3. sep 2020

Ahojte. Mam otazocku, mozno ma niekto skusenost... Pri prvom tehotenstve sme byvali v Petrzalke a mala som tam aj gyndoša. Na antolskej som mala vsetky potrebne ultrazvuky, vysetrenia, aj som tam pocas tehu lezala kvoli problemom a aj rodila. Teraz vsak byvame v Podunajskych Biskupiciach, aj gyndošku mám v Ružinove, kedze moj zomrel a tato bola blizsie.
No otazka znie: Viem, ze na porod si nemocnicu mozem vybrat, ale napr.nedajboze, ak by som zase musela ist pocas tehotenstva do nemocnice, mohla by som na Antolsku? Pripadne aj tie ultrazvuky a ine vysetrenia pocas tehu. Strasne sa bojim noveho a tam som uz niekokrat lezala na gynde, takze ma tam v podstate aj eviduju. Ci robia problemy, ked uz podla TP patrim pod Ruzinov?

julliska
3. sep 2020

@mili7 ahoj. Úplne je jedno kam pôjdeš, nebudú robit žiadne problémy. Tu sa vôbec nerieši kde patríš podľa TP 🙂

mili7
autor
3. sep 2020

@julliska Tak viem ze napr. na Pohotovosti riesia, ze preco nejdes tam a tam, ked patris tam a tam. Preto som nevedela, ako je to pri beznych vysetreniach a pod.

julliska
3. sep 2020

@mili7 no napr ja som zo Sv Jura a podla TP by som mala ísť do Ružinova, ale od 36tt som chodila na Antolsku a bola som aj 2x na pohotovosti na Antolskej a nikto to neriešil.. Ležala som tam, potom v 37tt si ma na poradni na Antolskej chceli nechať, ale nebolo volne miesto tak ma presunuli do Ružinova kde som po pár dňoch aj porodila. Nikto nič neriesil

mili7
autor
3. sep 2020

@julliska Tak chapem, ze pred porodom budem mat poradne v tej nemocnici, ktoru si vyberiem, ale dufam, ze ani predtym nebudu nic riesit.

77daniela77
3. sep 2020

Dala si to tu 2x pod seba a nestacilo asi,lebo je toto iste aj na stene.....😂

julliska
3. sep 2020

@mili7 ja som bola na pohotovosti ešte predtým ako som tam začala chodiť na poradne a nikto nič neriešil prečo som prišla tam a nie do Ružinova. Tehotnú osetria všade podľa mňa..

miskooo1987
3. sep 2020

Dnes už to až tak agresívne neberú ako kedysi... predsalen to je len jedna nemocnica... kedysi to hlavne sestričky pri prvom nahlasovacie okienku na CP brali veľmi agresívne, ale už aj tam ich poucili...

lenusik114
6. sep 2020

@mili7 ahoj, ja mam tiez trvaly pobyt v petrzalke a gynekologa v ruzinove, prve babo som rodila v 2018 v ruzinove a nebol vobec problem. Raz som musela ist na pohotovost, bola som na antolskej.
Teraz v decembri budem druhykrat rodit v ruzinove.

vikis007
29. okt 2021

@julliska neviete mi povedat kam patrim ked mam TP v Senci? dakujem

ailiba
29. okt 2021

@mili7 presne tak, porodnicu si môžeš vybrať. Jedine, co by sa mohlo stať, keby si si vybrala nejakú vzdialenú v inom meste a urgentne by ta museli previesť bližšie. Ale čo sa týka Antolská, alebo Ružinov, tak to je jedno.

loginexistuje
29. okt 2021

@vikis007 RUZINOV

vikis007
29. okt 2021

@loginexistuje dakujem