Ahojte, da sa v Bratislave zarobit v cistom 1000e ako asistentka predaja v nejakom obchodnom centre??v nejakom obchode s oblecenim.
Nemyslim Lidl a pod.
Lebo tato drazoba je hrozna. :(
@moongirl ja tak zarobím ale nerobím v butiku , ale ani v potravinách
@moongirl skus pozerat ci nehladaju niekoho v obchodoch ako je Gant, Tommy Hilfiger a pod. Roky dozadu som robila v TH, zaklad + percenta z predaja. Mali sme skoro kazdy mesiac okolo 1000eur, len musis byt sikovna. Neviem ako je to tam teraz platovo. Mne to ale potom nestalo ani za tie peniaze, kedze som nepoznala pojem "volny cas".
Zahraničie? Rakúsko nie je daleko.
No podla mna v takmer kazdom dobrom butiku alebo obchode v BA 1000 je normal
@diamondsspaces nie, jazyk neviem
@moongirl zober do ruky zivotopis a motivacny list a chod osobne do znackovych predajni (najdrahsie ake v BA mate). Daj predavajucej do ruk papiere a popros ju, ze ak by niekoho hladali (aj v buducnosti) mala by si velky zaujem pracovat a rada by si o sebe prezradila viac na osobnom pohovore. Tam sa teda dozvies aj platove podmienky a rozhodnes sa ci pre nich chces pracovat. Nepytaj sa ci niekoho hladaju. Skor si najdes nejake miestecko v tychto predajniach ked tam pojdes, oni hladaju niekedy tak narazovo, ze inzeraty na internete neuvadzaju. Vzdy som si takto pracu nasla, staci sa pekne ohaknut, zdrave sebavedomie a prijemne vystupovanie. Drzim palce 😊
predajna attractiv nedavno inzerovala
No akurat mi volali z Calzedonia, piatok idem na pohovor tak uvidim🙂
@moongirl v obchode kde som zamestnaná (aktualne som na MD) zarábajú kolegyne cca 900€ v čistom a to nie je BA.