Ahojte dievcata, prosim vas, som objednana k panovi doktorovi na morfologicky ultrazvuk, ktory sa robi cca v 20. tyzdni tehotenstva. Citala som tu staršie recenzie, ze unho všetko prebieha velmi rychlo a nevenuje tomu tolko casu a vykladu ako mozno ini lekari. Chcem sa teda opytat, ci mate niektora aj aktuálnejsie skusenosti... Plus moja lekarka sa ma opytala, ci ma vobec na tento ultrazvuk atestaciu. Proosim teda o vase skusenosti a rady 🙂
@cikeska u Koteka je naozaj kazde vysetrenie ako z rychlika, bol to moj gynekolog, ale kvoli tomuto som od neho nedavno odisla. Na morfo som sice u neho nebola, iba na 3D ultrazvuku v 17.tyzdni, ani som nevedela, ze morfo robi. Ja ti mozem z vlastnej skusenosti odporucit Mudr Holana na morfologicky ultrazvuk, velmi dokladne vsetko vysetril, ukazal, vysvetlil.
@cikeska Dr kotek je perfektný pre ženy, ktoré nechcú postupovať všetky predpísané vyšetrenia, vedia sa s nim dohodnúť. Vyhľadávaný je pre svoj alternatívny prístup. Dr grochal je najlepší odborník na Slovensku, čo sa ultrazvuku týka, určite najlepšia voľba. Dr Holan je arogantne hovädo známe z filmu Medzi nami kde sa vozil po slovenských rodickach - vyrazili ho z nemocnice tak si založil súkromnú kliniku.
Často sa chodí aj k Dr brestanskemu do Hlohovca na 3D ultrazvuk, tiež jeho výberom nič nepokazís.
@cikeska Mudr Kotek myslím nemá oficiálnu licenciu na morfogicky ultravuk v 20tt. Upozorňovala má na to moja gynekologička, keď mi vypisovala odporúčanie na toto vyšetrenie (ona ho tiež nerobí). Odporúčam morfo ultrazvuk u Kocha, platila som zaň 20 eur v lete minulého roka a dr. všetko poriadne pozrel.
Ahoj absolvovala si to morfo sono u p. Koteka? Bola si spokojná?
@dominika1973 ahoj, nakoniec som to zrusila, bola som v Gynaexe a uplna spokojnost, odporucam 🙂
@cikeska nepoznám toho pána doktora, ale včera som bola v Martine u MUDr. Grochala na prvosemestrálnom sone a venoval sa môjmu bábätku veľmi dôkladne. Čiže len toľko k tomu viem povedať, k priebehu toho celého sona. Pán doktor pozeral, komentoval vnútorné orgány, plus ručičky, nožičky, stavce na chrbtici, nosovú kostičku, šijové prejasnenie. Čo si pamätám, čo mi doktor vravel a ukazoval. Držím palce ✊