Morfologický ultrazvuk MUDr. Kotek vo Vajnoroch

cikeska
30. apr 2024

Ahojte dievcata, prosim vas, som objednana k panovi doktorovi na morfologicky ultrazvuk, ktory sa robi cca v 20. tyzdni tehotenstva. Citala som tu staršie recenzie, ze unho všetko prebieha velmi rychlo a nevenuje tomu tolko casu a vykladu ako mozno ini lekari. Chcem sa teda opytat, ci mate niektora aj aktuálnejsie skusenosti... Plus moja lekarka sa ma opytala, ci ma vobec na tento ultrazvuk atestaciu. Proosim teda o vase skusenosti a rady 🙂

petronela1985
30. apr 2024

@cikeska nepoznám toho pána doktora, ale včera som bola v Martine u MUDr. Grochala na prvosemestrálnom sone a venoval sa môjmu bábätku veľmi dôkladne. Čiže len toľko k tomu viem povedať, k priebehu toho celého sona. Pán doktor pozeral, komentoval vnútorné orgány, plus ručičky, nožičky, stavce na chrbtici, nosovú kostičku, šijové prejasnenie. Čo si pamätám, čo mi doktor vravel a ukazoval. Držím palce ✊

2medvede
30. apr 2024

@cikeska u Koteka je naozaj kazde vysetrenie ako z rychlika, bol to moj gynekolog, ale kvoli tomuto som od neho nedavno odisla. Na morfo som sice u neho nebola, iba na 3D ultrazvuku v 17.tyzdni, ani som nevedela, ze morfo robi. Ja ti mozem z vlastnej skusenosti odporucit Mudr Holana na morfologicky ultrazvuk, velmi dokladne vsetko vysetril, ukazal, vysvetlil.

lucia245
30. apr 2024

@cikeska Dr kotek je perfektný pre ženy, ktoré nechcú postupovať všetky predpísané vyšetrenia, vedia sa s nim dohodnúť. Vyhľadávaný je pre svoj alternatívny prístup. Dr grochal je najlepší odborník na Slovensku, čo sa ultrazvuku týka, určite najlepšia voľba. Dr Holan je arogantne hovädo známe z filmu Medzi nami kde sa vozil po slovenských rodickach - vyrazili ho z nemocnice tak si založil súkromnú kliniku.
Často sa chodí aj k Dr brestanskemu do Hlohovca na 3D ultrazvuk, tiež jeho výberom nič nepokazís.

em4life
30. apr 2024

@cikeska Mudr Kotek myslím nemá oficiálnu licenciu na morfogicky ultravuk v 20tt. Upozorňovala má na to moja gynekologička, keď mi vypisovala odporúčanie na toto vyšetrenie (ona ho tiež nerobí). Odporúčam morfo ultrazvuk u Kocha, platila som zaň 20 eur v lete minulého roka a dr. všetko poriadne pozrel.

ansi30
30. apr 2024

@cikeska ja odporucam Cundrlika

2medvede
30. apr 2024

@lucia245 kristepane, over si najprv fakty nez tu niekoho falosne obvinis! Morfologicky ultrazvuk robi MUDr MICHAL Holan, jeden z najvacsich odbornikov na morfo na Slovensku, za mna mozem povedat ze aj s velmi milym pristupom.V tom filme, ktory spominas, bol Martin Holan.

nadej123
30. apr 2024

@2medvede ja som bola u dr holana na utz v 20 tt a bol fantasticky. Ja som mala neaku netabulkovu hodnotu v 12tt, som mu to povedala a specialne si daval zalezat na urcitych vyvojovych ukazovateloch a srdiecku. Bolo to v ramci zdravotneho poistenia.

lucia245
30. apr 2024

@2medvede kristepane, vyjadruj sa presne skôr, ako napíšeš recenziu😏 keďže zjavne nie je holan ako holan

2medvede
30. apr 2024

@lucia245 tak bavime sa tu snad o specialistoch, ktori robia morfologicke ultrazvuky, co ten druhy doktor s najvacsou pravdepodobnostou nerobi...

cikeska
autor
2. máj 2024

@em4life dakujem pekne, u kocha, bohuzial, uz v ramci mojho odporucaneho obdobia nemaju volny termin :(

cikeska
autor
2. máj 2024

@2medvede dakujem pekne za odporucanie a prosim ta, mohla si byt na vysetreni aj s partnerom? Citala som, ze to unho nie je povolene a ze sa musis vyzliect cela, co bolo niektorym zenam neprijemne

2medvede
2. máj 2024

@cikeska ja som bola aj s partnerom, ale je to uz par rokov dozadu, vtedy to nebol problem. Nemusela som sa vyzliect cela, len si gate stiahnut kus nizsie, to si pamatam, lebo aj kamoska co bola u neho spominala, ze to tak mala a ze ju to zarazilo. Ona tiez bola aj s muzom.

dominika1973
10. jún 2024

Ahoj absolvovala si to morfo sono u p. Koteka? Bola si spokojná?

cikeska
autor
10. jún 2024

@dominika1973 ahoj, nakoniec som to zrusila, bola som v Gynaexe a uplna spokojnost, odporucam 🙂