Morfologické vyšetrenie v Bratislave

makinja
5. jan 2022

Ahojte tehulky. Chcem sa opýtať hlavne vás, ktoré chodíte ku dr. Fellnerovej v Bratislave aké máte skúsenosti s morfologickym vyšetrením u nej? Ja som sa objednala na to vyšetrenie ku dr. Grochalovi ešte v decembri, lebo viem že tam majú dosť objednávok, okrem toho on je certifikovaný a bolo mi aj odporúčané ísť k nemu. Až na poslednej kontrole u mojej dr. som sa dozvedela ze to robí aj ona. Aj keď certifikát nemá, no celkovo sa neviem rozhodnúť že či si to teda nechať urobiť u nej alebo ísť za dr. Grochalom. Ďakujem vopred za odpovede a rady 😊

lienka.7
5. jan 2022

@makinja grochal nie je mimo BA náhodou? Tvoju doktorku nepoznám, ale aj v BA mas kopec odborníkov, napr. Slezak ci Holan alebo Cunderlik.

makinja
autor
5. jan 2022

@lienka.7 Ano je mimo Ba, ale nejedná sa o to. Neviem že či mám zostať pri mojej dr počas toho vyšetrenia už ked to teda robí, alebo ísť radšej tomu, kto ten certifikát má 🤷‍♀️

lienka.7
5. jan 2022

@makinja ked si rozhodnutá ist k nemu, asi tvoj názor uz veľmi nezmeníme...

pribinak
5. jan 2022

@makinja načo chceš ísť z BA ku Grochalovi? V BA máš top odborníka mudr Cunderlika

makinja
autor
5. jan 2022

@pribinak jasné baby, pochopila som ale nejedna sa o to ze ku ktorému odborníkovi by som šla, ale to že moja doktorka mi povedala ze to robí aj keď (ak sa nemýlim) certifikát na to nemá. Tak ma hlavne zaujíma názor žien, ktoré ku nej chodia a teda či a kde absolvovali to morfologicke vyšetrenie. Ďakujem

kiki68
6. jan 2022

Ked nema certifikat, tak ten stroj nema kalibrovany na toto vysetrenie. Teda ked to ukaze nieco nepresne a mimo, tak je to s rucenim obmedzenym. Malo pracovisk ma tu certifikaciu. Grochal je odbornik v tomto smere