Ahojte,absolvovali ste niektora morfologicke sono v gynfiv BA? Pripadne niekde v Bratislavskom kraji, koho by ste mi vedeli odporucit?
Doktor Križko mladší 👍🏼👍🏼👍🏼 Našiel na sone aj to, čo by podľa primára Ružinovskej gynekológie iní prehliadli.
Áno bezproblemov, všetky ultrazvuky som tam absolvovala, len teda platí sa podľa toho aký balík, alebo jednotlivé vyšetrenia si zaplatíš. Ja som tam bola aj na 3Dčka. Sem tam sklz pol hodinka, ale aj dopredu som išla...
Stačí zavolať, povedia ti aj cenu aj termín bol rýchlo. Len naposledy som sa tam musela aj negatívnym testom preukázať, lebo to nespadá do tej "základnej zdravotnej starostlivosti".
@denden77 anoo po nom pokukujem 🙂 dakujem za tip 🙂
@lucijalucy https://www.zzz.sk/zariadenie/23074-gynekologic...
Toto je on a tu teraz pracuje? Pripadne mas nejaku inu stranku? 😊 nevies mi povedat aj pribliznu cenu vysetrenia a ci mava volne terminy? Neviem kedy si bola 🙂 za kazde info vdaka😘
@resanka6 nam tam pomohli s otehotnenim tak ma napadlo sa na nich obrátiť aj s tymto 🙂 a bola si tam na tom morfo sone teda hej? V tom 20tt?
@zitusss ahoj, bola som cca pred rokom 🙂 Áno to je on a myslím, že robí aj pre GynFiv.
@lucijalucy faakt? A bola si spokojna teda? Skusim tam zajtra cinknut 🙂
@resanka6 a u ktoreho lekara si bola ci sa to striedalo?
@hviera81 no ked pred dvomi tyzdnami tak to ja uz nestiham 🤦♀️ 20tt mi vychadza od 7-11.6.
@zitusss tuším každý raz u iného 😂 Áno striedajú, ale vždy keď som sa objednávala tak mi nadiktovala sestricka aj meno dr. ktorý tam bude. Takže podľa mňa, sa aj v rámci možností, dá aj vybrať.
A čo bolo pre mňa plus, nebol tam problém zaparkovať, medzi cintorínom a zahradnictvom Kukla som vždy našla miesto.
A to je nejaky specialnejsi ultrazvuk, to nerobi kazdy gynekolog?
@resanka6 anoo tam je to super aj dostupnost je fajn 🙂 nam pomohli otehotniet takze sme tam par krat boli 🙂 chodili sme k dr.Stenovej ale ta neviem ci sa venuje aj tymto sonam,nepamatas si ci si u nej bola?
Kolko platis inak taky rocny poplatok alebo ako to je?
Nasla som tam program A a B no neviem velmi aky je rozdiel medzi nimi,ty mas ktory? Okrem toho potom vzdy doplacas menej ako bez "clenstva" za utz ak dobre chapem
Bol tam este nejaky poplatok?
@hviera81 jaaj tak to potom skúsim napísať tam 🙂 a mas doporucenku ci si to budes platit?
@modrakobyla007 áno
@hviera81 niekde sa tusim neplati ked mas doporucenku,ty ku komu ides vlastne? Uz som sa asi stratila 😄
@modrakobyla007 noo je to take podrobnejsie a nie kazdy gynekolog to robi
MUDr. Holan (ProCare) 😊