Missed abortion - Ružinov

21. dec 2023

Ahojte.Moja gynekologička ma poslala zajtra do Ružinova kvôli Missed abortion.Plod sa mi prestal vyvýjať teraz by som mala byť cca 9 tt.Mala by som pár otázok pre tie čo bohužial majú tiež takúto skusenosť vraj mi podaju dajakú tabletku a mala by som sa vyčistit sams. Akoo to tam chodí musím tam prísť na lačno ? A či stačí keď tam prídem okolo 10 hod ráno kedže sa tam nemám sama ako dostať bohužial.a Ešte či ma pustia hneď po vyšetrení a podaní tabletky domov.Ďakujem za každú radu.

sisa_s
21. dec 2023

Riesila to kamaratka v septembri a informovala som sa aj u znamej, co tam pracuje a v piatky tabletku nedavaju...lebo kontrola je na dalsi den, tym padom by to musel riesit sluzbukonaj.lekar... rano o 7-8 si tam zavolaj pre istotu, teraz kvoli sviatkom neviem, ako to bude... podava sa to inak ambulantne, potom ides domov a dalsie kontroly nasleduju podla stavu, nalacno neviem, ci kamoska bola

autor
21. dec 2023

@sisa_s ďakujem za odpoveď. No skúsim si tam zavolať teda aby som tam zbytočne nešla zajtra.

lamonita
21. dec 2023

Mňa si tam napr nechali v noci pre pripad silného krvacania. Bola som 11tt. Dávali mi najprv 2x vaginálne, potom aj orálne.

moniq1986
7. máj 2024

Ahoj, môžem sa spýtať ako si dopadla?