Missed abort a podanie tabletky - Ružinov

lemon_99
31. okt 2022

Ahojte mate niekto skusenost? Ak ano za kolko ste sa vyčistili ? Mne ju podali dnes a dost silno krvacam :/ v nemocnici si ma nenechali poslali ma domov.
Zabrala vam uz prva davka alebo museli dat aj druhu?

veselo_neveselo
31. okt 2022

Ja som dostala tablety domov. Krvacala som dost ale iba par dni, potom ako-kedy. A ja som musela na to ist dvakrat, ale na druhykrat uz to bolo podstatne menej bolestive a menej krvacania, ale hlavne omnoho menej stresu lebo som vedela co sa bude diat.
Do 5 tyzdnov som potom mala normalne menzes, kontrolu ultrazvukom a povolenie na dalsie snazenie.

smajliica
31. okt 2022

Stačila 1 dávka, do 24 hodín to trvalo, tiež doma. Potom krvácanie možno týždeň. O 5 týždňov normálna ms a hneď som bola tehotná znova, tentoraz úspešne 🙂
Je mi úprimne ľúto čím prechádzaš. Ale bude lepšie.

lemon_99
autor
1. nov 2022

@veselo_neveselo a mali ste krce aj 24 hodin po podaní? Ja som mala a teraz mi zacali zase :( a dost ro boli

lemon_99
autor
1. nov 2022

@smajliica a mozem mat krce este 24 hodin po podaní? Aj ked slabšie isli sme sa prejst a zas zacali :/ krvacanie uz slabucke

veselo_neveselo
1. nov 2022

@lemon_99 Ano, ja som tak priebezne mala bolesti par dni. A teda klobuk dolu, ja som ani pocut nechcela o nejakych prechadzkach, ja som bola rada ze lezim a nemusim vstavat. 🙂

lemon_99
autor
2. nov 2022

@veselo_neveselo ja som citala niekde ze podporuje cistenie prechádzanie tak cela spotena som krúžila okolo domu :DDD

martikabrindzak
12. júl 2023

@veselo_neveselo viete mi povedať kde presne vám dávali tabletky v Ružinove? Mam ten istý prípad lenže mi neponukali tabletky len kyret

magduska8
18. dec 2023

Je to už starší príspevok, ale možno niekomu pomôže. Ja som bola tiež v Ružinove, podali mi Misoprostol, do pár hodín začali kontrakcie, ktoré som musela predychavať. Určite odporúčam hneď si nasadiť niečo proti bolesti, napr. Brufen alebo Flector. Mne žiaľ prvá dávka nezabrala úplne, musela som ísť na druhú a potom aj na tretiu. Stretla som viacero žien, ktorým taktiež museli podať viac dávok. Následne to ešte nebolo úplne čisté, tak mi lekárka musela dať injekciu na vyvolanie stahov maternice a nasledujuci mesiac vyvolať menštruáciu tabletkami, až potom to bolo v poriadku. Celé toto trvalo dokopy cca 2,5 mesiaca. Neviem, či by som do toho išla znova. Ale každého telo reaguje inak. Držím palce všetkým, čo si prechádzajú niečim podobným🙏🏻.