Minikolektív/miniškôlka - Dúbravka a okolie

mimmie
15. feb 2022

Ahojte, vieme mi, prosim, odporucit nejaky overeny minikolektiv pre 3 rocneho - idealne v Dubravke al. okoli? Dakujem.

lalus
15. feb 2022

neviem aký máš limit na "mini" kolektív, ale škôlka Ako doma napríklad https://fb.watch/bbBoHq6oA2/

mimmie
autor
15. feb 2022

@lalus dakujem, toto si urcite prezistim. My by sme potrebovali mat tak do 5 deti max, kvoli synovej imunite. Chodil do sukromnych jasiel, tiez dve triedy - tak do 15 deti v jednej a nefungovalo to..

lalus
15. feb 2022

@mimmie aha, ok tam je urcite viac...tipujem ze okolo 15 deti v triede

diamond007
15. feb 2022

@mimmie v Petržalke je, Jasle slnečnice. Myslím že otvorili aj inú škôlku/ jasle.

fazulkaaa
15. feb 2022

Vyskusaj dobre jasle na nejedleho, to su take rodinne jasle a chodi tam malo deticiek.

mimmie
autor
15. feb 2022

@fazulkaaa dobre jasle mame blizko, naozaj tam chodieva tak malo deti? Boli sme ich pozriet este so starsim a mali tiez okolo 15 deti, ci sa to zmenilo?

fazulkaaa
15. feb 2022

@mimmie mne sa zda ze maximalny pocet maju 10, realne je tam vzdy deti menej okolo 6. Ked pozries fotky na fb tak je vidno ze ich je malicko

mimmie
autor
15. feb 2022

@fazulkaaa ano, prave som pozerala aj ja..uz som im pisala email..toto by pre nas bolo idealne. Dakukem za tip, ja som ich vnimala ako vacsich.

kika831
15. feb 2022

@mimmie urcite tam nemaju malo deti kvoli tomu, ze by neprijimali viac. A urcite nehrozi do 5 deti.

mimmie
autor
15. feb 2022

@kika831 nejaka osobna negativna skusenost?

lenockaaa
18. máj 2023

@mimmie ahoj prosim ta nasli ste nejaku miniskolku pre synceka? ja momentalne tiez riesim podobnu situaciu a zhanam pre dceru nejaky minikolketiv presne kvoli slabej imunite.