Pomozte prosim ak vystupime na Vinohradoch alebo Hlavnej stanici ako sa co najjednoduchšie a najrychlejsie dostaneme do Zoo a k McDonald's? Dá sa to skĺbiť do jedného výletu?
Deti sa veľmi tešia..BA nepoznáme 😇
Priamo Vám tam ide bus 32, ale nie priamo zo stanice, pod stanicou na pravej strane je zastávka asi 5 min.
McDonaldsov je v BA veľa, tak si vyberte buď v centre alebo zastávka električky Mladá Garda - ak pôjdete naspäť z Vinohradov, je to po ceste
Použi Google maps pre lepšiu orientáciu
Najlepsie na vsetko mas google.maps, zadas odkial Kam chces ist a ukaze aj cestu ma zastavku aj spoje, ktore tam idu.
Suhlasim, pouzi googlemaps
@rozpravocka zo srdca dakujem
@rozpravocka ahojky,aj naspat zo zoo sa dostaneme 32 busom na hlavnu stanicu?tam je niekde automat na listky?a ideme 2dospeli a 3deti..tak vsetci za 1,10e x5?
Myslím, že počas víkendov/sviatkov si stačí kúpiť 1 celodenný lístok
https://www.sdetmi.com/podujatia/detail/73801/l...
@aliziana to pojdeme buduci tyzden,bezny den 😇
@zaba21 aj naspat rovnaky bus k stanici?
Áno, len treba prejsť na opačnú stranu cesty
@zaba21 ďakujem,to mi je jasne...a boli ste prosim teraz niekedy v zoo?
Ten link čo som poslala, je možnosť kúpiť si lístok cez sms. Ale papierové lístky by sa mali dať kúpiť na hlavnej stanici, tam je aj predajňa dopravného podniku Bratislava.
V ZOO som už naozaj nebola veľa rokov
Na Hlavnej stanici, vonku pred budovou
Listky na MHd SA daju kupit AJ v appke V mobile, je to lacnejsie. IDS BK.
@zuzuliatko18 tam musim mat ako,nejak aktivnu bankovu kartu? lebo mi pouzivame len internet banking 😇
Odporúčam používať Google Maps, sú v ňom aj spoje MHD. Čo sa týka McDonald's, určite neberte deti do Lamača (aj keď to je blízko), ale niekam do centra, napr. na Hviezdoslavove námestie k SND. Pre deti je prvá návšteva "mekáča" často spomienka na celý život, tak určite bude lepšie ak si budú pamätať centrum historického centra a nie parkovisko pri obchodnom centre pri diaľnici, alebo nejaké obchodné centrum. Z centra mesta sa dá potom električkou alebo aj trochu dlhšou prechádzkou aj pešo dostať na Hlavnú šťanicu.
Lístok na autobus pre dospelých je 1,10 eura, pre deti 0,55eura.
Ja cestujem do Bratislavy z Trnavy a lístky na autobus si kupujem na vlakovej stanici spolu s lístkami na vlak.
Neviem či sa to dá aj niekde inde.
@h2so4 aha,dakujem..my ideme zďaleka tak neviem..tu je mhd priamo platit u vodica
@e1h ten mekac vynechame..😇
To je najlepšie/najzdravšie, alebo ak už nejaký burger, tak nejaký poriadny, to ale ocenia skôr väčšie deti, alebo partner. 🙂
Da sa tam poslat kredit, z ktoreho sa platia listky. Alr AK idete Len na 1 den, tak mozno listky cez SMS alebo nieco take posluzia.
Mekaca.je aj v relativne pesej dostupnosti od vlakovej stanice, na obchodnej ulici. Je to kvazi len dole briezkom😉
Z hlavnej stanice ide autobus 32 priamo ku zoo (11 min) a potom od zoo 37 ( z druhej strany cesty) k tescu Lamač, tam je aj mc donald (cesta trva cca 6 min)....alebo sa tou 37 preveziete na zastávku patrónka (4min) a tam prestupite na 21, ktora vas odvezie do nakupneho centra OC Bory (8min)..to je veľké nakupne centrum....tam je aj mc donald, burger king , kfc a mnoho ďalších. Tou 21 sa potom viete dostat spat na hlavnu stanicu (zaatavka Pod stanicou, 12min)